Proglašen naj iznajmljivač za 2013. godinu s područja Buzeta i Ćićarije

vila_klarici_tz_buzet

Redovito održavanje i briga oko Ville donijela je u 2013. godini markicu Domus Bonus kojom se izdvaja iz ukupne ponude kuća za odmor svojom uslugom, ponudom, kvalitetom i opremljenošću.

Buzet – Naj iznajmljivač za 2013. godinu s područja Buzeta i Ćićarije su James Huggett i Virginia Bond vlasnici Ville Klarići. Villa Klarići uređena je 2007. godine kao kuća za odmor za 2 osobe te su joj dodijeljene 4 zvjezdice. Redovito održavanje i briga oko Ville donijela je u 2013. godini markicu Domus Bonus kojom se izdvaja iz ukupne ponude kuća za odmor svojom uslugom, ponudom, kvalitetom i opremljenošću.

Opremljena je kuhinjom/blagovaonicom, sobom, toaletom i terasom, a gosti se mogu koristiti i perilicom za odjeću i suđe, mikrovalnom, tosterom, internetom, aparatom za kavu i slično. Osim navedenog, gosti koji borave u Villi mogu koristiti roštilj, uživati u vanjskom bazenu i predivnom panoramskom pogledu. U Villi Klarići, kao znak dobrodošlice gosti se mogu poslužiti biskom ili nekom drugom domaćom rakijom, svježim voćem. Kada vlasnici kuće nisu prisutni, brigu o Villi Klarići, gostima i svemu ostalome vodi gospodin Roberto Krajcer.

Inače, Turistička zajednica grada Buzeta od 2008. godine u sklopu internog marketinga uvela je akciju biranja naj iznajmljivača u cilju podizanja kvalitete pružanja usluge u smještajnim objektima, podizanja razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice, a sve u okviru očuvanja tradicionalnih vrijednosti ovog kraja te stvaranja posebnog i jedinstvenog doživljaja. Kriteriji za dodjelu priznanja su redovito prijavljivanje gostiju u ured TZ Buzeta i na MUP, broj noćenja i indeks povećanja naspram prijašnje godine, izrađen marketing plan oglašavanja objekta (vizitke, leci, web stranice i sl.), dodatna turistička ponuda (najam bicikla, jela ili aperitiva dobrodošlice, vinska konoba, uporaba terase ili vrta, roštilj, razna igrališta, bazen, prisutnost materijala i prospekta Buzeta i cijele Istre itd.), sudjelovanje u edukacijama, profesionalno obavljanje posla (stručnost, poduzetnost, inovativnost), odnos prema turistima i gostima (ljubaznost, urednost, komunikativnost, znanje jezika, knjiga dojmova)i ostvareni rezultati.

Ivan Mellor / PodUčkun.net
Foto: TZ Buzet

error: Content is protected !!