Proglašeni najbolji sportaši @ Kastav

Liburnija.net: Najuspješniji kastavski sportaši u 2011. godini


Najboljim sportašima Grada Kastva proglašeni su Sanjin Marinović iz Atletskog kluba za osobe s invaliditetom Kastav i Sandra Srdoč iz ASK Kastavac, najbolji kolektiv je MNK Kastav, a njihov član Petar Sinko najuspješniji je sportski djelatnik.
Kastav – Fešta posvećena sportu i onom najboljem što sport u vidu mladih i perspektivnih, odnosno iskusnih i kvalitetnih, kadrova nudi održana je nedavno u kastavskoj sporskoj dvorani, a na toj su svečanosti proglašeni najbolji sportaši i najperspektivnije ”mlade nade” do osamnaest godina.
Svoju će prvu godišnjicu postojanja kastavska dvorana napuniti za desetak dana, na što je podsjetio i gradonačelnik Ivica Lukanović.
– Nova sportska dvorana i planovi koje imamo za daljnje širenje i gradnju u cijeloj okolnoj sportskoj zoni zalog su da će se Kastavci u budućnosti nastaviti baviti sportom, i to na sve bolji način, Sport je jedna od temeljnih i najvažnijih javnih potreba koje lokalna samouprava mora zadovoljiti za svoje građane. Time podržavamo ne samo postizanje novih sportskih uspjeha, već i našim mlađim sugrađanima omogućujemo odrastanje u zdravom okruženju, rekao je Lukanović.
A među laureatima našao se i jedan Ikar, Lazar Radmanović poznatiji kao Lazo, stručnjak u kuhinji i u svijetu na 64 polja, koji je dobio priznanje za svoj dva desetljeća dugi rad na odgoju mladih šahista u gradu Kastvu.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!