Program Festivala Opatija nastavlja se na otvorenom

Sljedećeg petka, 29. svibnja, opatijska Ljetna pozornica pravo je mjesto za sve koji se žele malo opustiti uz dobar humor UŽIVO!

Opatija – U vrijeme korone i brojnih problema, smijeh nam je više nego potreban, stoga obavještavamo publiku da će se nastup stand-up komičara Vlatka Štampara zakazan za petak, 29. svibnja ipak održati, i to na maloj Ljetnoj pozornici s početkom u 21.30 sati, umjesto u centru Gervais, javili su u organizatori iz Festivala Opatija.

Vlatko Štampar jedan je od najznačajnijih domaćih komičara koji je svoju karijeru započeo još krajem 80-ih, izmamivši vlastitoj majci osmijeh na lice nakon nezamislivih porodiljnih muka. Nakon te prve gaže u životu, mladi je Vlatko na samom početku zavolio nasmijavati ljude oko sebe. Samo 20-kusur godina kasnije, podzemljem velegrada Zagreba šire se glasine o dobroćudnom divu duhovitih manira. Danas Vlatko Štampar puni dvorane širom Hrvatske i već godinama postojano i neumjereno nasmijava publiku koja se već broji u desecima tisuća, razotkrivajući pritom (vlastito) uvrnuto poimanje svijeta i bogatu maštu napučenu životinjama koje pričaju (gluposti) i zabranjenim perverzijama koje bi se (izvan konteksta) mogle smatrati kaznenim djelom. Za sebe kaže da je i ponosan član Lajnap comedy ekipe.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna, a mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr. Ulaznice kupljene za izvedbu koja se trebala održati 28. travnja, odnosno 29. svibnja 2020. u centru Gervais, vrijede i za izvedbu 29. svibnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Ako niste u mogućnosti prisustvovati izvedbi koja će se održati na Ljetnoj pozornici, povrat novca za ulaznice možete ostvariti do utorka, 26. svibnja 2020. na prodajnom mjestu gdje ste ulaznice kupili.

Nakon uspješno održane projekcije filma „Parazit“ prošle subote, u četvrtak, 21. svibnja nastavlja se i kino program na maloj Ljetnoj pozornici. Do kraja svibnja, publiku očekuje sportska drama „Izvan igre“ s Ben Affleckom u glavnoj ulozi, romantična komedija „Znaš li čuvati tajnu?“, kriminalistički triler „21 most“, komedija „Oproštaj“ i dr. naslovi koje možete provjeriti na web stranici www.festivalopatija.hr.

error: Content is protected !!