Program Festivala Opatija ovog vikenda nudi kvalitetan sadržaj za sve uzraste i ukuse

Program Festivala Opatija za predstojeći vikend

Opatija – Dugo, toplo ljeto bliži se svome kraju, ali ne i program Festivala Opatija. Na Ljetnoj pozornici, u četvrtak, 17. rujna u 20:30h prikazuje se fantastični avanturistički film „Tajni vrt“ nastao prema istoimenom romanu koji je stotinjak godina obvezno štivo mnogih naraštaja, a nerijetko se opisuje i kao kultni roman o odrastanju u prirodi te podjednako privlači i mlade i odrasle čitatelje.

U petak, 18. rujna na veliku scenu Ljetne pozornice u 20 sati penju se Vladimir Garić, Marko Pecotić, Đani Stipaničev i Filip Hozjak, veličanstvena , šarmantna 4 Tenora.

U subotu, 19. rujna u 20:30h vrijeme je za smijeh i pozitivu u dobrom društvu neponovljivog Roberta De Nira. U najnovijoj obiteljskoj komediji „Rat u kući“, De Niro briljira u glavnoj ulozi djedice koji se suprotstavlja svom tvrdoglavom unuku u ratu za životni prostor.

U nedjelju, 20. rujna 2020. s početkom u 11 sati u opatijski centar Gervais dolazi Teatar Naranča s kazališnom predstavom za djecu „Tri praščića“. Zaplet priče prema tekstu Igora Bojovića pisan je duhovitim i rimovanim stihom, uz mnoštvo glazbenih brojeva i citata, a prati slikara Mazala koji na sajmu kupi tri praščića kako bi naučio slikati živu prirodu. Međutim, cijelo susjedstvo se pobuni protiv njihove glasne pjesme i plesa, stoga je slikar prisiljen odvesti ih na otok napuštenih životinja gdje ih dočekaju gladni Vuk i Lisica. Hoće li se priča sretno rasplesti saznajte u predstavi namijenjenoj djeci od 3 godine i starijoj. Režiju potpisuje Majkl Mikolić, a u predstavi igraju Lara Živolić, Matilda Nikić, Lucija Pajca, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Irin Šime Rabar/Luka Juričić i Elizabeta Košeto.

Tri prašćića

Cijena ulaznice iznosi 40 kuna dok je „obiteljski popust“ od 30 kuna po ulaznici moguće ostvariti kupovinom 3 i više ulaznica isključivo na blagajnama Festivala Opatija. Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji te online na mojekarte.hr.