Program Festivala Opatija za idući tjedan @ Opatija

Liburnija.net: Kino na Maloj ljetnoj pozornici @ Opatija

Liburnija.net: Kino na Maloj ljetnoj pozornici @ Opatija

Četvrtak će označiti prvi dan programa ”Ususret Liburnia Film Festivalu”, pa će se u 21 sat održati projekcija američkog dokumentarnog filma ”Ispovijesti eko terorista”.

Opatija – Nakon sinoćnjeg koncerta ”Akustika na Ljetnoj!” nastavlja se filmski program Festivala Opatija.

Nedjelja je dan za najmlađe, jer u 21.30 sati održat će se projekcija danskog animiranog filma ”Žaboglavi Živko” redatelja Petera Dodda u kojem su uloge na sinkronizaciji ”odradili” Ronald Žlabur, Marko Movre, Mia Krajcar, Mitja Smiljanić, Dražen Bratulić i drugi.

U ponedjeljak doza akcije, jer vraćaju se Bruce Willis i Helen Mirren, koji će u društvu Anthony Hopkinsa odigrati umirovljene tajne agente u akcijskoj komediji Deana Parisota ”Red 2: Umirovljeni, naoružani i iznimno opasni”.
Utorak je dan za europski film, pa na platno Ljetne stiže francuska komedija ”Ljubav na francuski način” redatelja Davida Moreaua, u kojoj su glavne uloge ostvarili Virginie Efira, Pierre Niney, Charles Berling…

U srijedu se vraćamo ”dobroj staroj” američkoj akciji, jer Hugh Jackman ponovo je ”Wolverine” u akcijskoj avanturi redatelja Jamesa Mangolda.

Četvrtak će označiti prvi dan programa ”Ususret Liburnia Film Festivalu”, pa će se u 21 sat održati projekcija američkog dokumentarnog filma ”Ispovijesti eko terorista”, da bi u petak stigao još jedan film baziran na istinitoj priči – njemačka drama ”3096:Istinita priča o Nataschi Kampusch”.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!