Program Ledene čarolije završava ovog vikenda, uz nastupe trojice DJ majstora @ Opatija

Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Grad Opatija, Klizalište

Večeras nastupa DJ Bobo, sutra je na rasporedu nastup DJ Ive Hedera, a program će u nedjelju svojim nastupom zaključiti DJ Grinch.

Opatija – Program Ledene čarolije na Ljetnoj pozornici završava ovog vikenda, trostrukim DJ nastupima. Večeras, u petak 13. siječnja u 19 sati održat će se glazbena večer na kojoj će hitove ”vrtiti” DJ Bobo.

– Iza ovog dječjeg lica i imena krije se mudra duša koja vam donosi hitove znane i starom i mladom. Dopustite da vas DJ Bobo odvede na veselo, plesno i zabavno putovanje kroz sve žanrove, godišnja doba i godine, kazala je Petra Borovac iz Festivala Opatija.

U isto vrijeme sutra, posjetitelji će moći uživati u čarima glazbene večeri uz DJ-a Ivu Hedera.

– Zaljubljenik u glazbu, multiinstrumentalist i hedonist, Ivo Heder nije DJ, on je ‘glazbeni selektor’. Što je selektirao, pomno odabrao i posebno izdvojio za vas ostale ljubitelje plesnih ritmova, saznajte u subotu, od 19 sati na klizalištu Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici u Opatiji, kazala je Borovac, naglasivši da je ulaz slobodan, te da će program Ledene čarolije zaključiti DJ Grinch u nedjelju.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!