Proljetne pripreme u Thalasso Wellness Centru – Iskoristite priliku za tretmane kozmetičkim aparatima uz velike popuste

Posebna ponuda je i maderoterapija, anticelulitna masaža drvenim valjcima uz cijenu od 900 kuna za pet tretmana u trajanju od 45 minuta.

Opatija – Proljetne pripreme u Thalasso Wellness Centru Opatija nastavljaju se do kraja svibnja. Prilika je to da pripremite svoje tijelo za ljetne mjesece uz velike promotivne popuste. Tako se na tretmane kozmetičkim aparatima nudi popust od čak 50 posto, a birati možete između Cryoderma – tretmana osvježenja lica i oblikovanja tijela, vakumske kavitacije odnosno nekirurške liposukcije te IPL tretmana dugotrajnog odstranjivanja dlačica. Ukoliko se odlučite za 5 ili više tretmana, popust će iznositi čak 60 posto!

Posebna ponuda je i maderoterapija, anticelulitna masaža drvenim valjcima uz cijenu od 900 kuna za pet tretmana u trajanju od 45 minuta. Do kraja svibnja i priprema kože za ljetno sunce bit će povoljnija – 40 minuta u solariju stajat će 100 kuna.

Više informacija dostupno je na info-telefonu recepcije Thalasso Wellness Centra 051.202.855 ili službenim stranicama www.thalasso-wellness.hr.

 

error: Content is protected !!