VIDEO: Proljetni wellness tretmani za oblikovanje tijela @ hotel Ambasador

Posebna cijena tretmana za stanovnike liburnijskog područja iznosi 280,00 kn (60 min), dok je redovna cijena 400,00 kn. Sve detalje provjerite u nastavku teksta.

Opatija – Bez obzira na činjenicu što čekamo prave prve sunčane proljetne dane, možemo probuditi tijelo i duh iz zimske letargije. To će najbolje učiniti stručni wellness terapeuti u Five Elements wellness & spa centru Premium Remisens Hotela Ambasador u Opatiji. Posebna ponuda odnosi se na stanovnike opatijske regije.

Masaže su posebno učinkovite u proljetnom buđenju: preporučamo iskušati bajkovitu Dream masažu. Riječ je o masaži koju gosti samo odabiru: stanje duha i tijela određuje arome koje će se koristiti u tretmanu s ciljem ostvarivanje ravnoteže tijela i duha. Posebna Sothys masaža prilagođena je individualnim željama i potrebama. Ovaj tretman koji koži vraća vlagu, sjaj i hranjivost, a za stanovnike Opatije i regije nalazi se na promotivnoj cijeni od 280 kuna za 60 minuta tretmana (redovna cijena iznosi 400 kuna).

U proljeće su također vrlo učinkoviti tretmani kojima se potiče metabolizam i eliminiranje tijekom zime nakupljenih toksina iz okoliša i hrane. Slimming wraps tretman pomaže upravo u tome: ovaj tretman intenzivno stimulira mikro cirkulaciju i metabolizam te potiče eliminaciju toksina iz tkiva. Zavoji vrše nježnu kompresiju na tkivo i time omogućavaju moćnim aktivnim sastojcima da prodru dublje u kožu i imaju dugotrajno djelovanje.

Tretman aktivira topljenje masti u stanicama i sprečava stvaranje novih masnih naslaga u tkivu te poboljšava povezivanje kolagena u kolagenskoj mreži i time strukturu vezivnog tkiva. Osim što tope masne naslage i pomažu u eliminaciji toksina, zavoji zaglađuju i učvršćuju kožu koja postaje čvršća, a njena struktura ojačana. Problematične zone su glatke i zategnute, a celulit postaje manje vidljiv.

Posebna cijena tretmana za stanovnike liburnijskog područja iznosi 280,00 kn (60 min), dok je redovna cijena 400,00 kn.

Narudžbe na recepciji Five Elements wellness & spa centra 051 743 880.

Za više informacija kliknite ovdje

Hotel Ambasador u Opatiji

Promo Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net