Promjena radnog vremena HMT uvod u razvojne planove institucije @ Opatija

hmt_logo

Prvi korak bit će izmjena radnog vremena muzejskih postava – radno vrijeme Ville Angioline i Švicarske kuće bit će otvorene svakog dana, i to do 23 sata, a ravnateljica je kazala da su posjetitelji HMT-a dobro reagirali na novouvedenu praksu i simboličnu cijenu od 10 kuna za ulaznicu u Muzej.

Opatija – Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić posjetio je nedavno, u sklopu analize poslovanja svih gradskih tvrtki i ustanova, i Hrvatski muzej turizma gdje se sastao s ravnateljicom Katarinom Mažuran Jurešić koja ga je upoznala s rezultatima poslovanja, ali i budućim planovima za razvoj ove ustanove koja je u zajedničkom vlasništvu Grada i države.

Nakon sastanka, gradonačelnik Dujmić istaknuo je da je zadovoljan viđenim, te kazao kako ravnateljica Mažuran Jurešić ima ”odriješene ruke” u daljnjoj razradi planova čiji je cilj ”obogatiti ponudu kako ove institucije, tako i ukupno turističkog grada, što bi trebalo ojačati poziciju destinacije”.

Prvi korak bit će izmjena radnog vremena muzejskih postava – radno vrijeme Ville Angioline i Švicarske kuće bit će otvorene svakog dana, i to do 23 sata, a ravnateljica je kazala da su posjetitelji HMT-a dobro reagirali na novouvedenu praksu i simboličnu cijenu od 10 kuna za ulaznicu u Muzej. S obzirom da neke hotelske kuće u gradu još uvijek nisu odgovorile prihvataju li da se u njihovim objektima postavi reklamni materijal HMT-a, ravnateljica je zamolila gradonačelnika da joj u realizaciji ovog koraka pomogne svojima autoritetom, budući je turistička sezona u toku.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!