PROMO: 50 % popusta na masaže tijekom travnja @ Studija Noa

Masaže s 50 % popusta cijeli mjesec neovisno o danu, tj. od ponedjeljka do subote, depilacije s voskom sa 30 % popusta!

Opatija – Studio ”Noa” u Opatiji poziva Vas da isprobate vrhunske tretmane masaže I njege tijela. Klijentu se pruža individualni pristup i savjetuje masaža. Iz ponude masaža izdvajamo klasičnu masažu, aroma spa masažu, ručnu limfnu drenažu, masažu sa šećerom, masažu sa čokoladom te anticelulitne masaže s kofeinom i šećernim gelom.

– Kao što znate masaža je jedan od drevnih načina uklanjanja umora,smanjena boli i relaksacije. Predstavlja jedan od najstarijih oblika medicinske terapije. Klasična masaža fokusirana je na pojačanje cirkulacije, opuštanje mišića,smanjivanja boli i napetosti. Aroma spa masaža je masaža tijela koja ciljano djeluje na napetost i uklanja stres. Potpuno vas opušta,a mješavina eteričnih ulja budi vaša osjetila. Ručna limfna drenaža je tretman u kojem se laganom,nježnom, ritmičnom tehnikom pritiska ruku tretira tijelo kako bi se aktivirala drenaža limfe. Ovom masažom djelujemo pozitivno na organizam; aktivira limfni sustav, poboljšava cirkulaciju, jača imunitet, pomaže pri mršavljenju, uklanja celulit, ublažuje bore, akne, glavobolje, detoksicira, poručili su iz Studija ”Noa”.

No, to je tek dio njihove ponude – Hot stone masaža za duboku relaksaciju blagotvorno djeluje protiv stresa, napetosti i zakočenosti mišića, efekat drenaže i izbacivanje štetnih tvari, a masaža toplom čokoladom hrani i regenirira kožu, opušta cijelo tijelo i vraća snagu organizmu.

– Anticelulitna masaža klasična-masaža s elementima limfne drenaže u kombinaciji s eteričnim uljima pomaže u otklanjanju adipoznih masnih stanica. Anticelulitna sweet masaža sa šećernim gelom i kofeinom zbog posebnosti preparata i tehnike rada daje brže rezultate nego klasična anticelulitna masaža. Radi se o kofeinu koji je rastopljen u šećernom gelu, te zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože. U ponudi su i masaže u paru izaberite masažu koju želite te povedite Vama dragu osobu, kazali su iz Studija ”Noa”.

Studio ”Noa” specijaliziran je za tretmane lica I tijela na bazi šećera. Cilj tretmana sa šećerom je postići da koža postane i ostane zdrava, ali i da se ostvari ljepši izgled kože, a da je pritom ne opterećujemo nikakvim umjetnim tvarima već da uz pomoć prirodnih sastojaka potaknemo njene vlastite izvore obnavljanja. Filozofija poslovanja bazira se na holističkom pristupu klijentu koristeći prirodne proizvode marke Phandy’s.

Iz njege tijela izdvojili su peeling (sugar,cappucino,mediteran aromatic ,coconut), Rituali-choco (peeling cjelog tijela, masaža sa čokoladom, body wrap); sweet (peeling, masaža sa šećernim gelom, body wrap), detox (limfna drenaža, peeling mediteran aromatic, maska od gline) te Kleopatrin ritual (masaža sa šećernim gelom, peeling cjelog tijela, maska za tijelo). Osim masaža u ponudi su depilacije i njega stopala.

Do kraja ožujka traje i posebna promotivna akcija Studija ”Noa” uz znatno snižene cijene masaža, pa je sada pravo vrijeme da dočekate ljeto zadovoljni svojim izgledom. Iskoristite povoljne pogodnosti paketa Studia ”Noa”.
Paket 10 anticelulinih Sweet masaža, 3 parcijane limfne drenaže te 1 peeling – sa 2.250 kuna snižen je na 1.700. Paket ručne limfne drenaže; 1peeling te 8 limfnih drenaža cijelo tijelo sa 2.400 kuna sniženo je na 1.900 kuna. Akcija traje do kraja ožujka.

Prepustite se ljubaznom i stručnom osoblju u prekrasnom ambijentu. Studio ”Noa” Vas očekuje! Posjetite ga! Tijekom ljetnih mjeseci možete nas pronaći i na plaži Ičići.

Studio za masažu i njegu tijela ”NOA”, Opatija
Nova Cesta 150
51410 Opatija
Mob: 091/516-3250

Web: Studio za masažu i njegu tijela ”NOA”

Studio za masažu i njegu tijela ”NOA”, Opatija

PROMO / Liburnija.net

error: Content is protected !!