PROMO: Auto nosači za bicikle – Na što obratiti pozornost prilikom kupnje?

Prilikom kupnje valja voditi brigu o tipu i broju bicikla koje će se prevoziti te naravno, o budžetu s kojim raspolaže pošto se cijena nosača bicikla kreće od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna.

Permani – Prilikom kupnje nosača za bicikle vozač mora obratiti pozornost na nekoliko bitnih stvari ovisno o vrsti automobila te vrsti i težini bicikla kako bi se postigla maksimalna sigurnost u prijevozu.

Prilikom kupnje valja voditi brigu o tipu i broju bicikla koje će se prevoziti te naravno, o budžetu s kojim raspolaže pošto se cijena nosača bicikla kreće od nekoliko stotina do nekoliko tisuća kuna.

Najpopularniji nosači su krovni jer su najjednostavniji za montirati, a cjenovno često i najprihvatljiviji. Ukoliko se odlučite za taj tip nosača, obavezno valja voditi računa o visini koju postižu bicikle kako ne bi došlo do problema prilikom ulaska u garažu ili prolaska kroz podvožnjak, nadstrešnicu i sl.

Za SUV vozila svakako su bolja opcija nosači koji se montiraju na stražnja vrata pri čemu je potrebno paziti na model vozila kako nosač ne bi pokrivao stražnja svjetla. U tom slučaju postoji mogućnost nosača koji se montiraju na kuku te sadrže stražnja svjetla i mogućnost montiranja registarske pločice.

Nisu svi automobili isti, baš kao ni bicikli, pa se s toga treba dobro informirajte koji će nosač najbolje odgovarati vašim potrebama.

Vodeća tvrtka u PGŽ-u za prodaju Thule nosača s velikim izborom nosača je Hyundai Afro. U Afro salonu možete pronaći proizvode koji zadovoljavaju najveće zahtjeve sigurnosti, funkcionalnosti i dizajna. Bitno je napomenuti kako je svaki proizvod testiran do najmanjeg detalja u realnim situacijama i najtežim uvjetima. Veliki izbor najrazličitijih nosača garantira vam i ponuda Manabo nosača kojeg podupiru vodeći svjetski brendovi u automobilskoj industriji.

Za više informacija o proizvodima posjetite stranicu www.afro.hr ili nazovite 051/704-970.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!