PROMO: Babel Fish Translation – Govorimo sve jezike, od arapskog do japanskog @ Matulji

Babel fish Translation mlada je agencija za prevođenje, no ta se mladost odnosi samo na dob suradnika u našem prevoditeljskom timu, koji se unatoč tome mogu pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u prevođenju.

Matulji – Prevoditeljska agencija Babel fish Translation j.d.o.o. nastala je nakon dugogodišnjeg iskustva u prevođenju u raznim područjima (turizam, bankarstvo, pravo, tehnologija, prodaja/marketing, sport, obrazovanje, kulinarstvo, književni tekstovi) te u suradnji s raznim prevoditeljima i lektorima, koji djeluju na više jezika.

Od brojnih jezika na koje prevodimo izdvojimo ovdje samo neke: talijanski, engleski, njemački, ruski, francuski, španjolski, slovenski, arapski i japanski.
Specijalizirani smo za:
– prevođenje svih vrsta tekstova na više od 20 jezika,
– sudsku ovjeru prijevoda,
– simultano i konsekutivno prevođenje događanja, seminara, sastanaka i sl.,
– lektoriranje hrvatskih i stranih tekstova;

Ponosni smo što su našu kvalitetu i ozbiljnost prepoznali partneri poput ACI-marina, Primorske banke, Hairstyle news magazina, tvrtke Inelteh d.o.o. i mnogi drugi.
Stoga nas slobodno kontaktirajte za pomoć oko prijevoda – rado surađujemo s iznajmljivačima, hotelima, turističkim agencijama i tvrtkama koje žele ostaviti ozbiljan dojam u komunikaciji sa stranim partnerima i klijentima. U slučaju ovjerenih prijevoda, mi dolazimo po materijale i dostavljamo vam prijevode osobno.

Babel fish Translation j.d.o.o.
Jušići 11
51213 Jurdani
+385 99 400 99 72
Facebook stranica
Web stranica

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!