PROMO: Best Stay Croatia 2015. – Rani popust za kotizacije istječe uskoro

best_stay_croatia_2015

Rani popust za kotizacije istječe 8. listopada, a registraciju možete učiniti putem ovog linka.

Opatija – Kao što smo već najavljivali uskoro će se Opatiji (19. – 20. studenoga 2015.) održati novi i inovativni poslovni događaj na temu uređenja smještajnih jedinica (hotela i apartmana) te racionalnoga upravljanja s ciljem povećanja kvalitete turističkoga smještaja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi – Best Stay Croatia 2015.

Program Best Stay Croatia 2015 temelji se na primjerima dobre prakse, a bit će predstavljeno više od 20 hotela koji će otvoreno govoriti o vlastitu putu prema vrhu svjetske ponude hotela i privatnoga smještaja. Primjere će predstaviti predstavnici Valamar Riviera Hotela (najbolji boutique hotel u Hrvatskoj (2013, 2014); nagrada Travelife Gold Award (2014); Zlatna medalja (Thomson Gold Awards) u kategoriji malih i prijateljskih hotela u Hrvatskoj (2014); TripAdvisor Top 25 hotela u Hrvatskoj (2014)), zatim Hotel Park Split (uz pomoć bespovratne potpore iz EU fondova, vrijedne 26 milijuna kuna, ovaj je hotel uspio realizirati investiciju ukupne vrijednosti 90,2 milijuna kuna na rekonstrukciji svojih kapaciteta) te Square Nine Hotel (dobitnik nagrade Turistički cvet – Najbolji hotel u Srbiji (2014); TripAdvisor nagrada posjetitelja (2014).

Uz navedene sudionike, više od 30 domaćih i 16 inozemnih govornika potvrdilo je svoj dolazak, uključujući predstavnike i sljedećih tvrtki i organizacija: Hotel Vestibul Palace, Hotel Trakošćan, Story Hotel, Treehotel, D-Resort Šibenik, 88 Rooms Hotel, The House Hotel, HGK, UPUHH, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Institut za turizam i ostali.

Rani popust za kotizacije istječe 8. listopada, a registraciju možete učiniti putem ovog linka.

Za sve informacije, posjetite www.beststay.com.hr ili kontaktirajte organizatore na 051 / 580 730, info@beststay.com.hr.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!