PROMO: Best Stay Croatia 2015. uskoro u Opatiji

best_stay_croatia_2015

Best Stay Croatia 2015 jedini je B2B događaj u Hrvatskoj koji izravno sagledava sve izazove (uključujući gradnju, poslovanje, oglašavanje te ostale relevantne aktivnosti) vezane uz postizanje veće razine kvalitete privatnoga i hotelskoga smještaja u Hrvatskoj.

Opatija – Uskoro će se Opatiji (19. – 20. studenoga 2015.) održati novi i inovativni poslovni događaj na temu uređenja smještajnih jedinica (hotela i apartmana) te racionalnoga upravljanja s ciljem povećanja kvalitete turističkoga smještaja u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi.

Best Stay Croatia 2015 jedini je B2B događaj u Hrvatskoj koji izravno sagledava sve izazove (uključujući gradnju, poslovanje, oglašavanje te ostale relevantne aktivnosti) vezane uz postizanje veće razine kvalitete privatnoga i hotelskoga smještaja u Hrvatskoj.

– Uspješnost i kvalitetu samoga događaja jamče predavanja više od 40 govornika (od čega više od 15 međunarodnih), istaknutih stručnjaka u turističkom sektoru, racionalno osmišljen program događaja koji se temelji na rezultatima istraživanja potreba tržišta te brojnim raznovrsnim primjerima dobre prakse (radionicama) koji će sudionicima omogućiti izravno implementiranje ponuđenih sadržaja u vlastitu turističku ponudu te uporabu modernih načina komunikacije i tehnologije koji su integrirani u sam događaj (npr. alati za interakciju sudionika i govornika, mobilna aplikacija događaja, simultano prevođenje s engleskog na hrvatski jezik i obratno, te snimanje cijelog događaja). Prije kreiranja samoga programa i tema za Best Stay Croatia 2015 pitali smo preko 200 potencijalnih sudionika što oni očekuju od ovakvoga događaja te je program koncipiran upravo na tome što ste vi, odnosno vaši kolege tražili. Svojim su znanjem i iskustvom oblikovanju programa pridonijeli i članovi Savjetničkoga odbora, koji čine stručnjaci u turizmu (predstavnici HGK, UPUHH, Ericsson Nikola Tesla, TZ Grada Opatije, TZ Grada Rijeke, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i ostali), poručili su organizatori.

Govornici uključuju predstavnike nagrađivanih hotela i privatnog smještaja, stručnjake u turizmu, predstavnike booking portala, uspješne arhitekte u turizmu, a Kristian Šustar, (predsjednik, UPUHH, član uprave, HUP ZAGREB d.d.), Joze Tomaš (direktor, Hotel Park Split), Gianluca Laterza (regionalni menadžer, Tripadvisor, Italija), Ivica Krnčević (vlasnik, Vila Rova), Dr. sc. Sanda Čorak (ravnateljica, Institut za turizam), Nenad Tatarinov (generalni direktor, D-Resort Šibenik), Sören Hullberg (direktor, Story Hotel Holding AB, Švedska) te Dexter Moren (direktor/arhitekt, Dexter Moren Associates, Ujedinjeno Kraljevstvo) samo su neki od njih.

Za sve informacije, brošuru i registraciju posjetite.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!