PROMO: Cijene zlata najviše u proteklih 15 mjeseci: Idealno vrijeme za zaradu u gotovini!

Treasure

Auro Domus na području Liburnije ima poslovnice u Lovranu, Matuljima i Viškovu, te čak tri poslovnice u Opatiji u kojima je moguće koristiti usluge otkupa i prodaje zlata te mjenjačnice.

Cijena zlata početkom tjedna dostigla je psihološku granicu od 1.300 eura za uncu, pa je ovaj plemeniti metal u ovom trenutku postigao najveću vrijednost unazad čak petnaest mjeseci. Rast cijene zlata pratilo je i srebro koje se popelo iznad 18 dolara za uncu, pa plemeniti metali predstavljaju najbrže rastući investicijski sektor u 2016. godini, a analitičari očekuju nastavak tog trenda zahvaljujući kojemu je vrijednost zlata od početka godine porasla za više od 20 posto.

Visoke cijene zlata mogu iskoristiti i hrvatski građani, zahvaljujući lideru na tržištu trgovine plemenitim metalima, tvrtki Auro Domus iz Kastva. U više od 170 poslovnica u Hrvatskoj, od čega tridesetak na području Primorsko-goranske županije, Auro Domus trenutačno nudi najpovoljnije cijene otkupa zlata, do čak 240 kuna po gramu, te svim svojim klijentima jamči isplatu u gotovini, neovisno o vrijednosti otkupljenog zlata.

Visoke cijene zlata i srebra, za koje investitori očekuju da će lagano rasti i u nastavku godine, idealna su prilika i za kupnju investicijskog zlata – u poslovnicama Auro Domusa može se naći najveća ponuda dukata, zlatnih pločica i poluga, zlatnika te drugih proizvoda od investicijskog zlata, posebnih po činjenici da su oslobođeni PDV-a i samim time pristupačniji kupcima.

U svim poslovnicama na području Primorsko-goranske županije moguće je napraviti i zamjenu lom-zlata za investicijsko zlato, pri čemu klijenti ostvaruju dvostruku uštedu: povoljniji otkup zlata te popuste na odabrane predmete investicijskog zlata.

Više informacija dostupno je na besplatnom broju telefona 0800 73 72 i internetskim stranicama aurodomus.hr.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!