PROMO: Cosmoprof Worlwide Bologna – Jednodnevni posjet međunarodnom sajmu kozmetike

cosmoprof bologna africa (2)

Atraktivne prezentacije i revije vodećih kreatora, stilista, frizera i vizažista, promocije kozmetičkih tretmana i parfemskih noviteta, prezentacije make up trendova i nail art tehnika nerijetko će posjetitelje ostaviti bez daha.

Matulji – Cosmoprof Bologna ove godine slavi 50 godina kao vodeći sajam svijeta s brojnim izlagačima iz cijeloga svijeta s ponudama za frizere i prateću kozmetiku, kozmetičare i wellness industriju. Očekuje vas veliki broj izlagača, posjetitelja i kupaca iz inozemstva, koji su posvećeni svim granama ”industrije“ ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodno zdravlje, oprema za kozmetičke salone i Spa centre, oprema za frizerske salone. Sajam i ove godine traje četiri dana od 17. do 20. ožujka.

cosmoprof bologna africa (1)

Otputujte i prošetajte sajmom, upoznajte današnji svijet ljepote! Atraktivne prezentacije i revije vodećih kreatora, stilista, frizera i vizažista, promocije kozmetičkih tretmana i parfemskih noviteta, prezentacije make up trendova i nail art tehnika nerijetko će posjetitelje ostaviti bez daha. Cosmoprof je nezaobilazno odredište beauty profesionalaca iz cijelog svijeta.

Polazak iz Rijeke s Trga bana Jelačića u 3:00 h i sa odmorišta Vrata Jadrana u 03:10 h. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Bologne i sajma COSMOPROF. Po dolasku slobodno vrijeme za posjet sajmu do 18:00 h. Slijedi povratna vožnja prema Rijeci, te povratak u kasnim večernjim satima.

Kako biste izbjegli gužve i čekanje pri kupovini ulaznice na sajmu, a ujedno ih kupili i po znatno povoljnijoj cijeni, preporučamo kupovinu ulaznica on-line na www.cosmoprof.com., po cijeni od 30 eura, dok je direktno na mjestu održavanja sajma cijena ulaznice 50 eura. Vjerujemo da ćete odvojiti dan za sebe i priključiti nam se na putovanju, te se upoznati s proljetnim novitetima iz ”beauty svijeta“.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se za informacije i rezervacije jave telefonom 051/ 275 055 ili e-mailom info@matuljitours.hr.

Našu ostalu ponudu možete pogledati na www.matuljitours.com.

Promo Matulji tours / PodUčkun.net

error: Content is protected !!