PROMO: Cottone e Bottone obojan u proljetne boje @ Matulji

cottone_e_bottone_3

Iz ponude izdvajamo i prekrasne pamučne tkanine za stolnjake, zavjese i dekore u bojama proljeća, a uskoro nam stižu i dekorativne tkanine s morskim motivima.

cottone_bottone_promo_1 (4)_01

Matulji – Dragi kupci, obavještavamo Vas da smo dućan Cottone e Bottone obojili u proljetne boje. Naime u tijeku je prodaja zanimljivih proljetno-ljetnih materijala poput debljih i tanjih pamuka, jednobojnih jerseya ali i onih sa zanimljivim šarama, lana, svile i umjetne svile, pamuka za košulje te svih ostalih materijala primjerenih za izradu odjevnih predmeta za vruće ljetne dane koji dolaze.

Također iz ponude izdvajamo i prekrasne pamučne tkanine za stolnjake, zavjese i dekore u bojama proljeća, a uskoro nam stižu i dekorativne tkanine s morskim motivima.

U našu ponudu uvrstili smo i tkanine za stolnjake od impregniranog pamuka i nove vrste materijala naziva „dralon“ koje ne upijaju nečistoće i mogu se prebrisati vlažnom krpom te su idealne za obitelji sa malo djecom kao i za sve one koje žele praktičnost na stolu, a koja izgleda jednako atraktivno kao i klasični stolnjaci.

Stoga požurite i potražite nas na adresi Kastavska cesta 2, 51211 Matulji od ponedjeljka do petka od 9 do 13 sati te od 16 do 19:30 sati i subotom od 9 do 13 sati.

Radujem se Vašem dolasku!

Vaš domaćin Nikolina @ Cottone e Bottone
Mob. 095/9133-994
E-mail: cottone.bottone@gmail.com
Facebook: Cottone e Bottone
Web: www.cottonebottone.com

cottone_e_bottone_4

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!