PROMO: Damirov Foto Kutak predstavlja se na Sajmu vjenčanja @ Opatija

damirov_foto_kutak_2016_sajam_vjencanja_1_01

Predstavit ćemo se ljudima u našem stilu uz puno smijeha, zabave, fotografiranja i poklona – uglavnom dobre atmosfere. Upravo zato pozivamo parove da nas neobavezno posjete, upoznaju i uživaju. Neke otkačene fotke s prošlog sajma pogledajte u galeriji na ovom linku

damirov_foto_kutak_2016_sajam_vjencanja_4_01

Opatija – Damirov Foto Kutak je obrt koji će u travnju sljedeće godine proslaviti dvije godine uspješnog poslovanja. Vlasnik, Damir Zamaklar, ima dugogodišnje fotografsko iskustvo, a stjecao ga je kao fotoreporter u Novom Listu, fotografirao je za razne internet portale i radio u jednom riječkom studiu.

Osim mnogobrojnih kvalitetnih suradnji sa turističkim zajednicama, tvrtkama, hotelima i agencijama, ponosimo se i činjenicom da nam je jako velik broj parova ukazao povjerenje na prošlom sajmu da budemo s njima na njihov najvažniji dan i to ovjekovječimo.

damirov_foto_kutak_2016_sajam_vjencanja_2_01

Ovim putem zahvaljujemo se svim parovima na čijim smo vjenčanjima istinski uživali. Neke od njih pogledajte u našoj galeriji.

Ovog vikenda, 19. i 20. studenog održava se Sajam vjenčanja u opatijskoj dvorani Marino Cvetković. Predstavit ćemo se ljudima u našem stilu uz puno smijeha, zabave, fotografiranja i poklona – uglavnom dobre atmosfere. Upravo zato pozivamo parove da nas neobavezno posjete, upoznaju i uživaju.

Neke otkačene fotke s prošlog sajma pogledajte u galeriji na ovom linku

damirov_foto_kutak_2016_sajam_vjencanja_01

Promo PodUčkun.net