PROMO: Digitalni panoramski snimak @ artDental

digitalni_panoramski_pregled_2017 (1)

Kako biste i vi dobili svoju digitalnu panoramski snimku naručite se već danas na pregled u artDental – centar dentalne medicine u Kastvu (pored Rijeke).

Kastav – ”Imate li panoramski snimak?“ često je pitanje stomatologa. Pitate se zašto?

Detaljan pregled bez digitalnog panoramskog snimka je nemoguće obaviti jer dijagnostički gledano, bez digitalne panoramske snimke nije moguće otkriti bolesti zuba i okolnih struktura. Bitno je da digitalni panoramski snimak nije stariji od 6 mjeseci.
Što sve možemo vidjeti na digitalnom panoramskom snimku?

artdental_zaposljavanje_01

Digitalni panoramski snimak ima veliku mogućnost prikaza struktura što nam omogućava lakšu vidljivost patoloških procesa oko svih korijena zuba, karijes na zubima, stanje kosti i lakše implantološko planiranje sa naglaskom da za bilo kakvu kirurgiju potreban je uz digitalnu panoramsku snimu i CT.

Prije snimanja obavezno je skinuti sav nakit, piercing u ustima i mobilne proteze. Kod žena je bitno da nisu trudne i da ne sumnjaju na trudnoću zbog mogućeg djelovanja zračenja na plod. Digitalni panoramski snimak mogu snimiti i djeca jer je za djecu prilagođena manja količina zračenja. Cijeli proces traje 15 sekundi i jako je ugodan i bezbolan, pacijent je zaštićen olovnom pregačom od zračenja i stoji mirno dok se ne završi snimanje. U današnje vrijeme velika je prednost kod snimanja digitalne panoramske snimke da su doze zračenja i do četiri puta manje.

Digitalni panoramski snimak se može vidjeti na monitoru računala umjesto na klasičnom negativ filmu. Na računalu digitalni panoramski snimak je puno jasniji i pomoću alata može se obrađivati i povećavati preko cijelog ekrana.

Kod nas u artDENTALU panoramske snimke su gotove odmah i svaki pacijent može dobiti digitalnu panoramsku snimku na CD,a ako je potrebno snimku možemo poslati i e-mailom.

Bitno je da znate da u današnje vrijeme stomatologija je jako napredovala i bez straha možete napraviti digitalni panoramski snimak i obaviti pregled ne zamarajući se previše na zračenje jer tu smo mi da se brinemo, a vi da se prepustite. Kako biste i vi dobili svoju digitalnu panoramski snimku naručite se već danas na pregled u artDental – centar dentalne medicine u Kastvu (pored Rijeke). Čekamo Vas!

artdental_marko_nikolic_kirurgija_2016-2_01

Uz posebnu pogodnost…

BESPLATNI:
prvi pregled
panorama
čišćenje zubnog kamenca

Došlo je vrijeme da zaboravite na strah od zubara jer LAGJE je pul oneh ki te POZNAJU!

artDENTAL
Tometići 1/d,
51 215 Kastav
Tel: 051 582 888, Mob: 095 482 8888
E-mail: info@artdental.hr
www.artdental.hr
Pratite nas i na Facebook: artDENTAL Facebook profil!

digitalni_panoramski_pregled_2017 (2)

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!