Promo: Dočekajte spremni turističku sezonu – Fotografiranje apartmana, kuća za odmor i drugih turističkih objekata @ Damirov foto kutak

damirov foto kutak apartmani kuce za odmor turizam (3)

Osim fotografiranja nudimo i usluge digitalnog tiska. U ponudi imamo letke, posjetnice, kalendare, postere, plakate, diplome, zahvalnice za vjenčanja i druge prigode te ostale promidžbene materijale. Dio naših dosadašnjh radova možete pogledati na ovom linku

Rijeka – Krenuli su upiti za fotografiranje apartmana, kuća za odmor i drugih turističkih objekata. U potrazi za kvalitetnom i odgovarajućom nekretninom za odmor, potencijalni klijent  pretraživat će internet i gledati fotografije vaše nekretnine. Prilikom pretraživanja nekretnina i gledanja fotografija, Vaš potencijalni klijent upoznaje se sa Vašom nekretninom i to na njega ostavlja prvi dojam. Ne dopustite da Vas potencijalni gosti preskaču zbog nekvalitetnih fotografija iako pružate kvalitetan smještaj. Nemojte ostavljati dojam kako Vas nije briga. Uložite u kvalitetne fotografije i povećajte šanse za pridobivanje gosta. Razmišljajte na način da Vama treba smještaj.

Za Vas, naše klijente, pripremili smo ponudu za fotografiranje apartmana i kuća za odmor. O ponudi više saznajte klikom na letak.

damirv foto kutak letak apartmani 2017

Imali smo priliku fotografirati razne objekte za smještaj gostiju na Opatijskoj rivijeri. Galeriju možete pogledati  na ovom linku

Damirov Foto Kutak, obrt smješten na području općine Viškovo bavi se fotografskom djelatnošću, reklamom i promidžbom. Kombinacijom klasičnog i reporterskog stila fotografiranja nastojimo zadovoljiti različite ukuse i potrebe svojih klijenata. Cilj našeg poslovanja je svakom klijentu pristupiti individualno i ponuditi kreativne ideje u skladu s njegovim željama.Pristup nam je opušten i nenametljiv, a rezultat je zadovoljstvo na licima fotografiranih i vrhunska usluga.

damirov foto kutak apartmani kuce za odmor turizam (6)

Da se ne dogodi da sve ostane samo u digitalnom obliku, pobrinuli smo se i za taj dio, pa tako nudimo izradu fotografija, foto knjige, foto platna, magnete za frižidere kao trajnu uspomenu na Vama bitan trenutak.

Osim fotografiranja nudimo i usluge digitalnog tiska. U ponudi imamo letke, posjetnice, kalendare, postere, plakate, diplome, zahvalnice za vjenčanja i druge prigode te ostale promidžbene materijale. Grafičku pripremu i dizajn osmišljavamo po dogovoru s Vama. Prioritet nam je razumijevanje Vaših potreba pa prema tome razrađujemo više idejnih rješenja od kojih u konačnici Vi izabirete jedno, Vama idealno.

Do sada smo fotografirali niz vjenčanja, krštenja, rođendana, sajmova, koncerata, različitih događanj. Sve to možete provjeriti u našoj galeriji i referencama. Samo kliknite na www.damirov-fotokutak.hr.

Nazovite, a mi ćemo odraditi ostalo…

Damirov Foto Kutak
Obrt za fotografsku djelatnost
Kosi 75/d, 51216 Viškovo
098-362-456
091-88-44-786
051-512-980
info@damirov-fotokutak.hr
www.damirov-fotokutak.hr

Promo PodUčkun.net