PROMO: Garantirano putovanje u Klagenfurt i Minimundus!

matulji_tours_minimun

– Vodimo vas na koruško jezero Wörthersee, u gradove Klagenfurt i Velden, te posjet parku minijaturnih građevina – Minimundus spolaskom iz Rijeke i Matulja po cijeni od 185 kn po osobi, poručili su iz Matulji toursa.

Matulji – Iz turističke agencije Matulji tours pozivaju sve zainteresirane da im se pridružite garantiranom jednodnevnom izletu u Klagenfurt i Minimundus koji je na rasporedu 25. lipnja.

– Vodimo vas na koruško jezero Wörthersee, u gradove Klagenfurt i Velden, te posjet parku minijaturnih građevina – Minimundus spolaskom iz Rijeke i Matulja po cijeni od 185 kn po osobi. Po dolasku, kratka šetnja i razgled središta Klagenfurta, glavnog grada austrijske pokrajine Koruška s njegovim nezaobilaznim zaštitnim znakom Lindwurmom, smještenom na Neuer Platzu. Preporučamo šetnju starogradskom jezgrom s brojnim ugostiteljskim objektima, koja je ujedno i idealno mjesto za shopping. U ranijim poslijepodnevnim satima odlazak do parka skulptura Minimundus, na ”put oko svijeta“, park gdje su izložene makete svih najznačajnijih građevina svijeta u modelima 1:25. Po povratku ćemo se kratko zaustaviti uz obale Vrpskog jezera u mjestu Velden, jednom od mnogih aristokratskih odmorišta i kupališta na obalama austrijskih jezera s pregršt vila uz slobodno vrijeme za šetnju ovim idiličnim mjestom. Krenite s nama na ‘put oko svijeta’ u Klagenfurt i Minimundus!! Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili mail na matulji-tours@ri.t-com.hr, poručili su iz Matulji toursa.

minimundus_novo

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!