Promo Hyundai Afro: 5 razloga zašto bi vaš sljedeći auto trebao biti SUV

Iako SUV (Sports Utility Vehicles) vozila imaju izgled i značajke automobila za teren, oni su planinske staze i šumske putove zamijenili za gradske ulice, a zašto su posljednjih godina postali najprodavaniji modeli u Europi, pročitajte u nastavku teksta koji donosi Hyundai Afro, ovlašteni distributer i serviser Hyundai vozila u Primorsko-goranskoj županiji.

Permani – Ono što je nekada bio auto za vojne i industrijske pogone, robusno vozilo s pogonom na sva 4 kotača danas je, u modernoj verziji i s novim dizajnerskim rješenjima postao automobil koji biraju stanovnici gradova. Iako SUV (Sports Utility Vehicles) vozila imaju izgled i značajke automobila za teren, oni su planinske staze i šumske putove zamijenili za gradske ulice, a zašto su posljednjih godina postali najprodavaniji modeli u Europi, pročitajte u nastavku teksta koji donosi Hyundai Afro, ovlašteni distributer i serviser Hyundai vozila u Primorsko-goranskoj županiji.

Ono što SUV vozila čini atraktivnima su visoka pozicija sjedala i puno prostora koji vožnju čine komotnijom, a ako ste u potrazi za novim automobilom, donosimo pet razloga zašto bi vaš sljedeći automobil trebao biti SUV.

1. Popularnost
Popularnost SUV modela posljednjih je godina značajno skočila u Europi, što se vidi po povećanom broju tih vozila na cestama. Prema podacima tvrtke LMC Automotive 2017. godine u Europi je prodano 1,4 milijuna malih SUV automobila, a za 2018. godinu očekuje se porast prodaje od 400.000 novih vozila. Hyundai SUV obitelj za sada ima četiri člana, a posljednja je stigla nova Kona koja bilježi izvrstan uspjeh te je proglašena Autom godine 2018.

2. Poboljšani pogon na sva četiri kotača
Pogon na četiri kotača općenito se odnosi na pogonski sklop vozila koji istodobno osigurava okretni moment na svim svojim kotačima. Novi Santa Fe iz Hyundaija ima napredni sustav pogona na sva 4 kotača nazvan HTRAC™. Dizajniran je tako da služi kao podrška vozačima bez obzira na vremenske uvjete prilikom vožnje. Na primjer u slučaju snijega ili skliske ceste njegov sustav pomaže stabilnosti prilikom skretanja, što vožnju klizavim cestama i neravnim neasfaltiranim putovima čini sigurnijom i puno opuštenijom.

3. Više mjesta – više udobnosti
SUV vozila obično su veća od drugih automobila te zbog toga privlačnija obiteljima. Imaju puno mjesta za pohranu, veliki prtljažnik i putnicima daju puno prostora za komociju. Podignuta sjedala također su jedna od prednosti SUV-ova jer vožnju čine lagodnijom, a vozaču povećavaju vidljivost ceste. Za one s većim obiteljima, Novi Santa Fe dolazi i u varijanti sa sedam sjedala.

4. Obiteljski automobil
Obzirom da su veći i prostraniji, SUV-ovi nude moderan izgled i velike sigurnosne značajke. Njihova veličina i širina poboljšavaju sigurnost na cesti, a izgrađeni su kako bi uspješno savladali vožnju svim vrstama terena i cestama. Novi Santa Fe ima niz inovativnih sigurnosnih značajki poput pomoći pri sigurnosnom izlasku te pomoć pri izbjegavanju sudara.

5. Performanse
Danas se SUV vozila najčešće viđa na prometnim gradskim ulicama, ali ono što ih čini privlačnima na europskom tržištu je njihova mogućnost prilagodbe na različite terene i uvjete vožnje.
Novi Hyundai Tucson koristi tehnologiju dvostruke spojke (7DCT). To je transmisijski sustav koji pruža glatku i besprijekornu kvalitetu prebacivanja pomoću 7-stupanjskog mjenjača. Ovisno o verziji, značajno doprinosi i performansama i ekonomičnosti potrošnje goriva, a zajedno s modernim ovjesom i tehnologijom motora, povećavaju se performanse i užitak u vožnji.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!