PROMO: Hyundai Afro – Lansirana nova generacija Tucsona @ Permani

tucson (7)

Sve detaljnije informacije vezane uz vozila marke Hyundai mogu se saznati u Hyundai salonu Afro na adresi Permani bb, Jurdani ili na broj telefona 704-970. Prodajni salon Afro d.o.o. u Permanima otvoren je svakog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 08 do 13 sati, a u istom moguće je dogovoriti i probnu vožnju.

tucson (2)

Permani – Nakon nestabilnog razdoblja, i službeno je s radom počeo novi generalni distributer Hyundai automobila za Hrvatsku, Hyundai Hrvatska. Odmah na početku djelovanja, kako i ojačao poznati korejski brand, otvorio je tri nova prodajno-servisna centra, i to u Splitu, Puli i Sesvetama. Dinamičan porast prodajnih i marketinških aktivnosti Hyundaija na hrvatskom tržište potvrdio je i Lovre Živković, direktor Hyundai Hrvatska: ‘Kao novi zastupnik imali smo izazovan zadatak u kratkome roku osigurati potrebnu razinu funkcioniranja branda Hyundai na hrvatskom tržištu. Osigurali smo nesmetano pružanje servisnih usluga za sve vlasnike Hyundai vozila, pokrenuli prodaju novih vozila, a otvorili smo i tri nova prodajno-servisna centra. Uglavnom, iz dana u dan, iz tjedna u tjedan vidljive su promjene nabolje. Predano radimo kako bismo opravdali povjerenje koje smo dobili zastupništvom branda Hyundai, automobilskog branda koji u svijetu ima najdinamičniji rast.’

Pored tri nova prodajno-servisna centra, početak djelovanja novog distributera svakako će obilježiti i lanisranje nove generacije Tucsona. Priča je započela upravo tim imenom, a koja je nastavljena jednm generacijom modela ix35, dok je sada napravljen povratak imenu Tucson. Model koji je nedavno dobio maksimalnih pet zvjezdica za sigurnost, na Euro NCAP testiranjima. Sigurnu i laganu vožnju dodatno poboljšavaju brojni napredni sustavi, kao što je recimo i sustav pomoći pri parkiranju.

tucson (1)

Tucson pored sistema održavanja vozila u traci ima mnogobrojne sigurnosne dodatke koji minimiziraju mogućnost nesreće, a neki od njih su samostalno kočenje u hitnim slučajevima koje automatski uključuje kočioni sustav kada je pred vozilom otkriven objekt , također LKAS sustav koji upozorava na izlazak iz trake, provjera mrtvog kuta dodatnim kamerama, te SLIF sustav koji upozorava vozača o maksimalnoj dozvoljenoj brzini. Za povećanu sigurnost pješaka, novi Tucson je opremljen sustavom aktivnog poklopca motora, koji kako bi ublažio udarac u slučaju sudara s pješacima ili biciklistima. I karoserija Tucsona je pojačana sa visoko napregnutim čelikom za 30% što povećava čvrstoću i rigidnost iste, te pruža veći otpor u slučaju sudara.

Kupci mogu birati između jednog benzinca, 1,6-litrenog Gdi modela od 132 KS te dva dizelaša, 1,7 CRDi i 2,0 CRDi, s time da veći dolazi u dvije izvedbe snage. Poput benzinca, i početni dizelaš sa 116 KS dolazi isključivo s pogonom na prednju osovinu. Tek veći dizelaš, dvolitreni model dolazi obavezno s pogonom na sva četiri kotača, bez obzira radi li se o modelu sa 136 ili pak 184 KS, s time da samo početna, iThink razina opreme slabije izvedbe dolazi uz 6-stupanjski ručni mjenjač, dok je za sve ostale verzije 2,0 CRDi dizelaša predviđen 6-stupanjski automatik. Kasnije se očekuje i snažniji benzinac sa 177 KS koji će biti dostupan s pogonom na prednje kotače, ali i sva četiri a koji će biti i u verziji s automatskim mjenjačem.

Sve detaljnije informacije vezane uz vozila marke Hyundai mogu se saznati u Hyundai salonu Afro na adresi Permani bb, Jurdani ili na broj telefona 704-970. Prodajni salon Afro d.o.o. u Permanima otvoren je svakog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 08 do 13 sati, a u istom moguće je dogovoriti i probnu vožnju.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!