PROMO: Hyundai i40 – Iskorak u premium segment @ Afro

hyundai_i_40 (1)

Sve detaljnije informacije vezane uz vozila marke Hyundai mogu se saznati u Hyundai salonu Afro na adresi Permani bb, Jurdani ili na broj telefona 051/704-970. Prodajni salon Afro d.o.o. u Permanima otvoren je svakog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 08 do 13 sati.

Permani – Hyundai je potegao poprilično rizičan potez kad je 2011. lansirao i40. To je bio markin prvi premium model namijenjen nadmetanju u segmentu čiji su kupci izrazito zahtjevni. No, zahvaljujući višegodišnjem razvoju i ispipavanju ukusa europskih kupaca premium automobila, i40 se pokazao više nego uvjerljivim te naposljetku i vrlo uspješnim, a prošle je godine prvi put temeljito obnovljen i opremljen mnoštvom moderne tehnologije. Osim vozačima koji žele drukčije premium iskustvo, i40 se nameće i kao vrlo zanimljiva alternativa uobičajenim poslovnim automobilima koji se najčešće prodaju na hrvatskom tržištu.

hyundai_i_40 (2)

Promjene i poboljšanja koja su zahvatila limuzinsku i karavansku inačicu i40 ponajprije uključuju dotjeran vanjski izgled – upadljiviji prednji kraj usklađen s Hyundaijevim aktualnim dizajnerskim usmjerenjem, izmijenjena stražnja svjetla te brojne kromirane detalje koji naglašavaju otmjenost ovog modela. Jednako je upečatljiva unutrašnjost koja pažnjom prema detaljima i kakvoćom materijala i završne obrade i40 svrstava među najbolje u segmentu. Uz raskošno velika i udobna prednja sjedala, putnici će uživati i u pohvalnoj prostranosti stražnjih gdje je zahvaljujući međuosovinskom razmaku od 2770 mm na raspolaganju puno mjesta u svim smjerovima. Pritom 4740 mm duga limuzina ima prtljažnik od 503 litre, dok 30 mm veći karavan raspolaže volumenom od 553 do 1719 litara. Hyundai i40 na hrvatskom je tržištu dostupan samo s jednim, ali bogatim paketom opreme Comfort. Pored sve moguće sigurnosne opreme i niza sustava asistencije, serijski sadrži električno pokretanje svih prozora, retrovizora, parkirne kočnice i vozačevog sjedala, audiosustav sa šest zvučnika, multimedijski sustav sa sedmoinčnim dodirnim zaslonom i navigacijom, bluetooth, putno računalo, tempomat, dvozonsku automatsku klimu, senzor za kišu i svjetla, kožom presvučen upravljač i ručicu mjenjača, LED dnevna i stražnja svjetla te maglenke, prednje i stražnje parkirne senzore, 16-inčne aluminijske naplatke…

Uz raskošan paket opreme, obje karoserijske izvedbe i40 dostupne su s jednim, ali najboljim motorom u Hyundaijevoj ponudi – 1,7-litrenim CRDi turbodizelašem sa 141 KS i 340 Nm koji se može kombinirati sa šestbrzinskim ručnim ili automatskim mjenjačem DCT s dvostrukom spojkom te sedam stupnjeva prijenosa. Poželjnija izvedba sa 7DCT-mjenjačem omogućuje vrhunsku uglađenost i udobnost vožnje, a pored ubrzanja s mjesta do 100 km/h za 10,8 sekundi, postiže najvišu brzinu od 203 km/h te u kombiniranom prosjeku troši samo 4,8 l/100 km. S obzirom na dizajn, kvalitetu i prostranost interijera, bogatu opremu, snažan dizelski motor i cjelokupan premium dojam, opravdano biste očekivali da je Hyundai formirao i “premium” cijene. Međutim, i40 limuzina starta od sasvim razumnih 179.990 kuna, dok je za izvedbu sa 7DCT-mjenjačem potrebno izdvojiti dodatnih 16.000 kuna – karavanska verzija u oba slučaja ima 10.000 kuna višu cijenu. Poput svih Hyundaija, i40 također dolazi s petogodišnjim jamstvom bez ograničenja kilometraže.

hyundai_i_40 (1)

Velika pogodnost za poslovne kupce Hyundaija i40 uvedena je tijekom travnja, a predstavlja učinkovito rješenje za vozni park. Korisnicima omogućuje kontrolirani mjesečni trošak najma koji uključuje sve troškove vezane za korištenje vozila – od troškova financiranja i osiguranja vozila pa do registracije, redovitog servisiranja i proširenog održavanja vozila. Hyundai Poslovni najam Plus omogućuje korištenje vozila bez dodatnih iznenađenja i briga u financijskom smislu te optimalno upravljanje troškovima voznog parka. Dodatna prednost je i sama jednostavnost korištenja usluge gdje korisnik prepuštanjem brige o upravljanju voznim parkom osigurava i optimalno korištenje voznog parka u ekonomskom i tehničkom smislu. Također, Hyundai kupcima daje jedinstveni jamstveni paket na tržištu – pet godina jamstva bez ograničenja kilometraže uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

Sve detaljnije informacije vezane uz vozila marke Hyundai mogu se saznati u Hyundai salonu Afro na adresi Permani bb, Jurdani ili na broj telefona 051/704-970. Prodajni salon Afro d.o.o. u Permanima otvoren je svakog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 08 do 13 sati.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!