ERSTE AD

PROMO: Idealan blagdanski poklon pronađite u novootvorenoj trgovini Cottone e Bottone @ Matulji

cottone_bottone_promo_1 (1)_01

U našem novootvorenom dućanu možete pronaći i ukrasne predmete za dom poput ručnika sa božićnim motivima, kuhinjskih krpa, podmetača, ukrasnih jastuka, šivanih ukrasa za bor, idealne za poklone za vaše najmilije, a kako bi vam noge u ovim hladnim zimskim danima ostale tople sve čarape u ponudi stavili smo na akcijske cijene i snižene su za 30 %!

cottone_bottone_promo_1 (4)_01

Matulji – Iz novootvorene trgovine Cottone e Bottone javljaju da je u tijeku prodaja božićnih dekorativnih tkanina na metar idealnih za izradu stolnjaka, nadstolanjaka, podmetača za jelo kako bi vaš blagdanski stol zasjao u punom sjaju.

– Nudimo vam čarobne odjevne tkanine kako bi baš vi zablistali u nadolazećim božićnim i novogodišnjim danima. U našem novootvorenom dućanu možete pronaći i ukrasne predmete za dom poput ručnika sa božićnim motivima, kuhinjskih krpa, podmetača, ukrasnih jastuka, šivanih ukrasa za bor, idealne za poklone za vaše najmilije. A kako bi vam noge u ovim hladnim zimskim danima ostale tople sve čarape u ponudi stavili smo na akcijske cijene i snižene su za 30 %! Požurite i posjetite nas na adresi Kastavska cesta 2 u Matuljima, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 17 sati, utorkom i četvrtkom od 12 do 20 sati te subotom od 9 do 13 sati, radujem se vašem dolasku, poručila je Nikolina iz trgovine Cottone e Bottone.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 095/9133-994, e-mail cottone.bottone@gmail.com, a novosti iz ponude možete pratiti na ovom linku.

cottone_bottone_promo_1 (5)_01

cottone_bottone_promo_1 (2)_01

cottone_bottone_promo_1 (3)_01

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!