PROMO: Idealna ponuda za kraj godine – Originalne fotografije na kalendarima i izrada prigodnih darova @ Damirov Foto Kutak

damirov_fotokutak_kalendari_2017_01

Ove godine ponudu smo proširili na prodaju i izradu poslovnih kalendara, kemijskih olovki i upaljača za tvrtke koje žele darivati svoje klijente i poslovne partnere. Katalog i cijene zatražite putem našeg e-maila.

Viškovo – Damirov Foto Kutak, obrt smješten na području općine Viškovo bavi se fotografskom djelatnošću, reklamom i promidžbom. Obrt je registriran godinu i pol dana, ali se vlasnik obrta Damir Zamaklar fotografijom bavi već dugi niz godina. Kombinacijom klasičnog i reporterskog stila fotografiranja nastojimo zadovoljiti različite ukuse i potrebe svojih klijenata. Cilj našeg poslovanja je svakom klijentu pristupiti individualno i ponuditi kreativne ideje u skladu s njegovim željama. Pristup nam je opušten i nenametljiv, a rezultat je zadovoljstvo na licima fotografiranih i vrhunska usluga.

Da se ne dogodi da sve ostane samo u digitalnom obliku, pobrinuli smo se i za taj dio, pa tako nudimo izradu fotografija, foto knjige, foto platna, magnete za frižidere, kalendara kao trajnu uspomenu na Vama bitan trenutak

Osim fotografiranja nudimo i usluge digitalnog tiska. U ponudi imamo letke, posjetnice, kalendare, postere, plakate, diplome, zahvalnice za vjenčanja i druge prigode te ostale promidžbene materijale. Grafičku pripremu i dizajn osmišljavamo po dogovoru s Vama. Prioritet nam je razumijevanje Vaših potreba pa prema tome razrađujemo više idejnih rješenja od kojih u konačnici Vi izabirete jedno, Vama idealno.

Do sada smo fotografirali niz vjenčanja, krštenja, rođendana, sajmova, koncerata, različitih događanja. Sve to možete provjeriti u našoj galeriji i referencama. Samo kliknite na www.damirov-fotokutak.hr.

Za kraj kalendarske godine stavili bismo naglasak na tri naše ponude:
1. Izrada dječjih kalendara
2. Fotografiranje radnih kolektiva, domjenaka, svečanih večera i drugih događaja
3. Izrada poslovnih kalendara, tisak na kemijske i upaljače

Dječje kalendare izrađujemo u dimenzijama A3, A4 ili nekoj drugoj dimenziji u dogovoru sa Vama. Kalendari mogu biti na jednom listu ili na 12 listova. Izrada je na 135g papiru, naslovna je na 250g, a poleđina kalendara je kartonska. Sve što trebate je odabrati i poslati nam fotografije koje želite na kalendaru, a dizajn i drugo prepustite nama. Dostava kalendara vrši se na vašu adresu.

Za kraj kalendarske godine svim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima nudimo fotografiranje radnih kolektiva, svečanih domjenaka, večera i drugih događaja. Osim usluge fotografiranja možemo vam postaviti i photobooth pa se možete i sami fotografirati tijekom zabave i biti neprekidno opušteni bez straha kako će vas netko fotografirati. Sve fotografije se mogu istovremeno dijeliti i na društvene mreže. Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin na vrijeme.

Ove godine ponudu smo proširili na prodaju i izradu poslovnih kalendara, kemijskih olovki i upaljača za tvrtke koje žele darivati svoje klijente i poslovne partnere. Katalog i cijene zatražite putem našeg e-maila.

Damirov Foto Kutak
Obrt za fotografsku djelatnost
Kosi 75/d, 51216 Viškovo
098-362-456
091-88-44-786
051-512-980
info@damirov-fotokutak.hr
www.damirov-fotokutak.hr

Promo PodUčkun.net