PROMO: Iskoristite akcijski popust od 25% uz dodatni bonus za kupnju dječje sobe @ Salon namještaja „2MD“

Pravo je vrijeme za kupnju dječje sobe prije škole! Akcijski popust 25% (za narudžbe do 31.08.2018.) Dodatni bonus – besplatan prijevoz i besplatna montaža (u skladu s redovnim prodajnim uvjetima).

Ika – Naše dječje i mladenačke sobe namijenjene su opremanju soba vaše djece od njihovih najranijih trenutaka pa sve do tinejdžerske dobi. Sigurnost djece naša je glavna nit vodilja već kod samog dizajniranja namještaja i odabira materijala. Osnovnim toplim bojama drveta dodana je paleta boja koje prostor čine zanimljivo zaigranim. Veliki izbor elemenata omogućava da prostor prilagodimo svim aktivnostima djece. Kod planiranja sobe pazit ćemo na to da ista bude sastavljena iz tri cjeline. A to su: cjelina za učenje i igru, cjelina za spavanje i odmor te treća cjelina, prostor za pohranu.

DJEČJE I MLADENAČKE SOBE PLANET
Namještaj za djecu i mlade u boji breze i šest pastelnih boja za dizajniranje „vlastitog planeta“, bilo da je riječ o malom djetetu ili tinejdžeru. Veći dio programa namijenjen je opremanju soba za djecu i mlade, a dodani su i elementi koji omogućavaju kako opremanje sobe za novorođenče odnosno mališana, tako i sobe za mladu odraslu osobu. Namještaj Planet dizajniran je s djetetom u mislima kako bi se dijete osjećalo ugodno i sigurno. Posebnu smo pozornost posvetili upravo sigurnosti u dječjoj sobi te stoga elementi dječje sobe Planet imaju zaobljene rubove, mekane gumirane ručke, zaštitne ogradice na krevetima te uklonjive donje ladice za detaljno čišćenje, što je prije svega važno kod alergičara. Prednost namještaja koji sadrži elemente za djecu različite starosne dobe je i u tome da namještaj raste zajedno s djetetom. Kako dijete raste, tako se pomoću podesivih nogu može promijeniti visina stola, a po potrebi možete i dokupiti dodatni element.
Uštedite si vrijeme i obavite sve što vam treba na jednom mjestu!

Za profesionalni savjet, projektiranje, mjerenje, prijevoz, montažu – dođite s povjerenjem u salon namještaja 2MD.

Salon je smješten na adresi: Ika, Primorska 11
Telefoni: 051/292-545 i 051/293-758
Mobitel: 098/305-748
e-mail: 2md.office@gmail.com
www.2md.hr

Promo PodUčkun.net