PROMO: Iskoristite visoke cijene na svjetskim burzama i zaradite na otkupu zlata @ Opatija, Matulji, Lovran

SAMSUNG

SAMSUNG

Svi zainteresirani u poslovnicama tvrtke Auro Domus mogu napraviti besplatnu procjenu koja ih ne obvezuje na prodaju, a ukoliko se odluče ”utopiti” svoje staro zlato, mogu računati na isplatu novca na licu mjesta, u gotovini.

Opatija, Matulji, Lovran – Cijene zlata na svjetskim burzama dosegnule su nedavno najvišu vrijednost u protekle dvije i pol godine, stoga je sada pravi trenutak za korištenje usluga poslovnica za otkup zlata koje nude isplatu u gotovini, i na licu mjesta.

Najveći broj takvih poslovnica na našem području ima tvrtka Auro Domus, koja od početka godine podiže otkupne cijene u skladu s kretanjima na globalnoj razini, a trenutačno provode akciju s isplatom do 240 kuna po gramu otkupljenog predmeta.

Na liburnijskom području, Auro Domus ima poslovnice u Lovranu, dvije u Matuljima te čak tri u Opatiji, a jednu poslovnicu imaju i u centru Viškova.

Svi zainteresirani u njima mogu napraviti besplatnu procjenu koja ih ne obvezuje na prodaju, a ukoliko se odluče ”utopiti” svoje staro zlato, mogu računati na isplatu novca na licu mjesta, u gotovini.

Više informacija o usluzi otkupa zlata dostupno je na besplatnom broju telefona 0800 73 72 te na službenim stranicama Auro Domusa (www.aurodomus.hr) na kojima je predstavljena i okvirna vrijednost pojedinih predmeta.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!