PROMO: Kako djeci usaditi zdrave navike pranja zubi? Odgovor zna poliklinika Dentivo @ Matulji

Prvi susret djeteta sa stomatološkom ordinacijom treba uključivati upoznavanje sa stomatologom, ordinacijom, instrumentima i općenito zubima, bez zahvata koji bi mogao izazvati negativnu reakciju i ”strah od stomatologa”.

Matulji – Poliklinika Dentivo drugu godinu za redom u suradnji sa Dječjim vrtićem Opatija, provodi prevenciju i preglede naših najmlađih. Pedodoncija ili dječja dentalna medicina dio je dentalne medicine koja se bavi prevencijom i liječenjem zubi kod djece.

Oralno zdravlje djece započinje pravilnim navikama održavanja oralne higijene koje djeca mogu usvojiti u ranoj dobi i tako preventivno utjecati na nastanak karijesa na mliječnim, a kasnije i na trajnim zubima.

Naši doktori dentalne medicine blisko surađuju s roditeljima kako bi stvorili pozitivan odnos djeteta prema ordinaciji i stomatološkim zahvatima te kako bi malenim pacijentima omogućili da se osjećaju ugodno, sigurno i opušteno.

Prvi posjet djeteta stomatologu trebalo bi planirati već u dobi od godine dana, prilikom nicanja prvih mliječnih zubića.

Ovakvim ranim pristupom mogu se na vrijeme primijetiti eventualni problemi u oralnom zdravlju djeteta, a roditelji se mogu informirati o važnosti preventivnih mjera poput pravilnog četkanja zuba, izbora zubne paste i četkice.

Imajte na umu da je zdravlje mliječnih zuba izuzetno bitno, a redovitim posjetima stomatologu na vrijeme se mogu prepoznati ortodontske anomalije.

Prvi susret djeteta sa stomatološkom ordinacijom treba uključivati upoznavanje sa stomatologom, ordinacijom, instrumentima i općenito zubima, bez zahvata koji bi mogao izazvati negativnu reakciju i ”strah od stomatologa”.

Poliklinika Dentivo opremljena je najmodernijom tehnologijom, prateći svjetske trendove u estetskoj medicini po najvišim standardima stomatološke dijagnostike i terapije. Koristimo najkvalitetnije materijale poznatih svjetskih brendova prateći najnovija zbivanja i napretke u stomatologiji i dentalnoj tehnici. Našim pacijentima nudimo širok spektar stomatoloških usluga (dijagnostika, implatologija, fiksne i mobilne proteze, keramički mostovi i krunice, cirkon, estetske ljuskice, oralna kirurgija, paradontologija, pedodoncija, dentalna estetika, estetika lica) koje izvodi visoko educirano osoblje i time garantiramo oralno zdravlje i estetiku.

Ukažite nam svoje povjerenje. Uživajte bez stresa u udobnom i relaksirajućem ambijentu, uz vrhunsku uslugu našega tima.

Mi ćemo učiniti najbolje za vaše zdravlje i ljepotu vašeg osmijeha! Poliklinika Dentivo nalazi se u Centru primarne zdravstvene zaštite u Matuljima, na adresi Dalmatinskih brigada 30b.
Proljetne akcije dostupne na našim web stranicama.

Tel. 051 276 745
E-mail info@dentivo.hr

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!