Promo: Kako izabrati dobar zubni implantat – artDENTAL

U ugodnom ambijentu toplih boja klinike artDENTAL, dočekat će vas uvijek ljubazno osoblje na čelu s Ninom Varljen Nikolić, dr.dent.med.

Kastav – Svi želimo lijep osmijeh, jer lijep osmijeh je ukras svakog lica. Baš zato nedostatak zuba može negativno utjecati na naše samopouzdanje. Bez obzira o kojem se razlogu gubitka zuba radi, postoji rješenje za ovaj problem.

Postoji nekoliko čimbenika koji određuju treba li se odlučiti za implantat ili most.

To su: opće zdravstveno stanje pacijenta, stanje tvrdih i mekih tkiva usne šupljine, položaj struktura koje ograničuju, odnosno postavljaju dodatne zahtjeve za implantaciju, stanje postojećih zuba, higijena usne šupljine, motiviranost i želje pacijenta i financije.

Za početak je potrebno napraviti ortopan i CT snimku. Ovaj detaljan pregled omogućava dijagnostiku očuvanosti kosti čeljusti i moguć je isključivo uz pomoć CBCT 3D uređaja kako bi mogli precizno planirati implantološki zahvat. Nakon detaljne analize pacijentu se predlaže odgovarajuća implantološka terapija te na temelju svega toga izrađuje i troškovnik terapije.

Danas na tržištu postoji jako veliki raspon u cijenama zubnih implantata. Bez pomoći specijalista oralne kirurgije teško je objasniti zašto je to tako i što pacijenti sa time dobivaju.

Najvažnije na što treba obratiti pažnju je vrsta zubnih implantata te tko ugrađuje zubne implantate, odnosno da li to radi specijalist oralne kirurgije ili ne.

Ako razmišljate o ugradnji dentalnih implantata savjet možete potražiti artDENTAL klinici u Kastvu, na adresi Tometići 1d, Kastav

U ugodnom ambijentu toplih boja klinike artDENTAL, dočekat će vas uvijek ljubazno osoblje na čelu s Ninom Varljen Nikolić, dr.dent.med.

Svojim pacijentima omogućuju vrhunske stomatološke usluge po prihvatljivim cijenama, pružene uz osmijeh i prisnost tako da se svi pacijenti osjećaju kao dio obitelji artDENTAL.

Sve kirurške zahvate obavlja specijalist oralne kirurgije, Marko Nikolić, dr.dent.med.

U artDENTALu koriste se samo implantati vrhunske kvalitete – Nobel Biocare i Bredent.

Od tvrtke Nobel Biocare, vodeće svjetske tvrtke u stomatološkoj implantologiji klinika artDENTAL primia je prestižno priznanje “Recommended clinic” što je dodatna potvrda stručnosti i kvalitete.

Posebna ponuda:
Besplatan: pregled, panorama i čišćenje zubnog kamenca!
Tel: 051 582 888, Mob: 095 482 8888
e-mail: info@artdental.hr
www.artdental.hr

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!