PROMO: Kreativne radionice za djecu u centru za strane jezike “Lumis” @ Volosko

lumis_web_interni (1)

Osim jezičnih radionica, za djecu svih uzrasta, u našoj su ponudi i razne kreativne radionice, gdje se djeca, kroz zabavu imaju prilike naučiti različitim umijećima kroz likovne radionice, crtanje, pisanje, matematiku, izražavanje, glazbene radionice i mnoge druge specijalizirane radionice. Za polaznike prvih grupnih tečajeva promotivni popust do 15%, a sve detalje i upite možete napraviti info telefon – 098/491-454…

Volosko – Centar za strane jezike “Lumis” nalazi se u Voloskom. Lako nas je pronaći jer se nalazimo na glavnoj prometnici (Ivana Matetića Ronjgova 1), a naši su prostori vrlo ugodni kako za individualne, tako i za grupne tečajeve. U sklopu objekta, nalazi se i veliki, besplatni parkirni prostor.

skola_stranih_jezika_lumis_tekst_volosko (5)

Oni najmlađi, još u vrtiću, počinju učiti strane jezike sa lakoćom, kroz igru. Za njih smo namijenili tečajeve i kreativne radionice za djecu svih uzrasta, kao što su tečajevi za predškolsku djecu gdje se kroz igru i radionice djeca mogu naučiti osnove stranih jezika ili za djecu školskog uzrasta, gdje se tečajevi prilagođavaju njihovim potrebama i uzrastu, a osim toga imamo i programe pripreme za državnu maturu, te poduke iz matematike i drugih predmeta.

Želja je da rad našega centra bude posebno usmjeren prema djeci. Osim jezičnih radionica, za djecu svih uzrasta, u našoj su ponudi i razne kreativne radionice, gdje se djeca, kroz zabavu imaju prilike naučiti različitim umijećima kroz likovne radionice, crtanje, pisanje, matematiku, izražavanje, glazbene radionice i mnoge druge specijalizirane radionice, a naši su predavači redom mlade i komunikativne osobe, koji su ujedno i predavači, nastavnici ili profesori, koji na kreativan način djecu potiču i podučavaju kroz igru, različitim vještinama.

Za polaznike prvih grupnih tečajeva promotivni popust do 15%, a sve detalje i upite možete napraviti info telefon – 098/491-454…

lumis_web_interni (5)

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!