PROMO: Kreću upisi na tečajeve stranih jezika @ Aranea

aranea_skola_stanih_jezika_2015 (2)

Za maturante nudimo tečajeve pripreme za maturu iz stranog jezika, a za one mlađe – tečajeve prilagođene njihovom uzrastu ili instrukcije, ukoliko je potrebna pomoć u lakšem svladavanju školskog programa iz stranog jezika.

Opatija – Pozivamo Vas na upise na tečajeve stranih jezika. Učite s nama engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski i ruski ili obnovite svoje znanje i poboljšajte konverzacijske vještine na ubrzanom tečaju engleskog i njemačkog za iznajmljivače. Za maturante nudimo tečajeve pripreme za maturu iz stranog jezika, a za one mlađe – tečajeve prilagođene njihovom uzrastu ili instrukcije, ukoliko je potrebna pomoć u lakšem svladavanju školskog programa iz stranog jezika. Za sve ostale koji žele unaprijediti, usavršiti ili specijalizirati svoje znanje, stojimo na raspolaganju u individualnim podukama na kojima kreiramo program prema Vašim zahtjevima. Ukoliko Vam je problem pohađati redovito nastavu u našim prostorima, doskočili smo problemu organiziranjem tečajeva putem skypea, a ukoliko Vi i Vaše kolege želite tečaj u Vašim prostorima, uvijek postoji opcija language-TO-GO…

Upisi traju do 18.03.2016., radnim danom 9-12h i 18-20h, a više o našoj ponudi možete saznati na 091 33 22 023 ili www.aranea-opatija.com. Čekamo Vas!

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!