PROMO Ligua ludica – centar za strane jezike

Iako su centri za strane jezike ovih dana zatvoreni, mi smo i dalje tu za vas…

Opatija – Svi naši tečajevi održavaju se online preko Zoom platforme, a sve što vam je potrebno za sudjelovanje je računalo, slušalice sa mikrofonom i kamera. Možete sudjelovati i preko mobitela. Kod nas možete naći: besplatne konzultacije prije odabira tečaja, interakciju uživo, tečajeve organizirane u malim grupama, za dvoje ili individulano učenje, opće i specijalizirane tečajeve te snižene cijene!

Osim tečajeva, pokrenuli smo niz besplatnih webinara na kojima možete iz prve ruke saznati sve što ste htjeli i trebate znati o tečajevima prije nego odaberete onaj najbolji za sebe, a usput ćete dobiti dojam kako izgleda online nastava!

Što su to stupnjevi, što su moduli, koji je najbolji intenzitet i dinamika održavanja tečaja, opći ili specijalizirani jezik, što ako odlazim u inozemstvo… – sve to i još mnogo drugih odgovora možete saznati na webinarima, a svi koji imaju konkretna pitanja ili nedoumice, mogu se prijaviti na besplatne konzultacije na kojima ćemo zajedno pronaći najbolje rješenje.

S obzirom da se bliži turistička sezona, a slobodna i direktna komunikacija s gostom je uvijek plus za domaćina, za privatne iznajmljivače tijekom ožujka organiziramo ubrzani tečaj za iznajmljivače njemačkog i engleskog jezika, na kojem će uz specijalizirane radne materijale obnoviti znanje, a početnici steći osnove komunikacije s gostom, te spremni dočekati goste.

U pripremi imamo i druge specijalizirane priručnike iz područja turizma koji će biti dostupni svim zainteresiranima koji već poznaju jezik na određenoj razini, a žele dopuniti svoje znanje potrebnim vokabularom.

Kako bi se na vrijeme informirali o novim webinarima, specijaliziranim tečajevima i dostupnim priručnicima, možete nas pratiti na FB stranici ili pretplatiti na newsletter na našoj internet stranici www.lingua-ludica.com.

Radujemo se Vašem dolasku!