Promo: Luxury Vinyl Tiles ili LVT – Jednostavno, dugoročno i kvalitetno rješenje za podove @ Jurdani

Kao partneri renomiranih njemačkih brendova Object Tiles i Kardean, tvrtka iz Jurdana TEM centar podova d.o.o. u ovoj je regiji lider u prodaji i postavljanju inventivne nove vrste podnih obloga koje dolaze u velikom broju dizajnerskih opcija i uz 2 godine garancije.

Jurdani – Neograničene dizajnerske mogućnosti i fascinantan izbor uzoraka, iznimna brzina i jednostavnost postavljanja te još veća lakoća održavanja, dugotrajnost i do 15 godina te široka mogućnost primjene ključne su odlike novih, inventivnih podnih obloga, poznatih pod nazivom LVT ili Luxury Vinyl Tiles, koje su proteklih godina postali hit u hotelskoj i turističkoj industriji, ali i idealno rješenje za obiteljska kućanstva.

– Radi se o dekorativnim podnim oblogama od PVC materijala iz kojeg je tijekom procesa proizvodnje eliminiran ftalat, uzročnik štetnih zračenja, a koje nude nebrojena vizualna rješenja za svaki prostor – od imitacija drvenih, kamenih ili mramornih podova do suvremenih apstraktnih vizuala, kazala je Ksenija Budiselić iz tvrtke TEM centar podova, koja je ovlašteni zastupnik renomiranog njemačkog proizvođača koji stoji iza brendova Objectfloor i Kardean.

Izložbeni prostor tvrtke TEM centar podova, koji se nalazi u Jurdanima, na adesi Jurdani 58, dobar je primjer širine asortimana koji uistinu uključuje vrlo raznovrsne izbore, a dugogodišnje iskustvo u prodaji i postavljanju podnih obloga garancija je kvalitete usluge.

– Ako podne obloge postavljaju naši djelatnici, tada one imaju i 2 garancije te 15 godina trajanja, što znači da su praktički „nepoderive“. Kod postavljanja je velika prednost činjenica da ne treba uklanjati postojeće podne obloge, jer se LVT može postaviti na pločice, parket ili bilo koju drugu vrstu podova, a odličan su izbor i kod cjevnog podnog grijanja jer zbog svoje strukture osiguravaju ravnomjerno širenje topline. Također je vrlo važno istaknuti da se radi o protukliznim oblogama koje se mogu postavljati u bilo koje prostore, uključujući i kupaonice, objasnila je Budiselić, istaknuvši kako su troškom kupnje i postavljanja ove inovativne podne obloge konkurentne tradicionalnim varijantama.

Uz Luxury Vinyl Tiles, TEM centar podova u svojoj ponudi ima i širok asortiman drugih vrsta podnih obloga koji uključuje prodaju i postavljanje tepisona, laminata, parketa, linoleuma, otirača, sportskih i gumenih podnih obloga, pa čak i umjetne trave, ali i homogenih PVC obloga idealnih prvenstveno za medicinske ustanove, ordinacije, poslovne prostore, dječje vrtiće, igraonice i sve druge prostore javne namjene.

Izložbeni salon u Jurdanima otvoren je svakog radnog dana od 8 do 16 sati te subotom od 8 do 12 sati, a više informacija dostupno je putem telefona 051/279-188, mobitela 098 164 3323, e-pošte info@temcentarpodova.hr i web-stranice www.podne-obloge-daniela.hr.

Promo / PodUčkun.net