Promo Matulji torus: Doživite svijet u malom – Minimundus

minimundus_matulji_tours (4)

Vodimo vas na koruško jezero Wörthersee, u gradove Klagenfurt i Velden, te posjet parku minijaturnih svjetskih građevina – Minimundus s polaskom iz Rijeke i Matulja po cijeni od 185 kn po osobi.

minimundus_matulji_tours (3)

Matulji – Pozivamo vas da se pridružite našem jednodnevnom izletu u Klagenfurt i Minimundus zakazanom za 30. travnja. Jeste li ikad proputovali svijet u jednom danu? Vodimo vas na koruško jezero Wörthersee, u gradove Klagenfurt i Velden, te posjet parku minijaturnih svjetskih građevina – Minimundus s polaskom iz Rijeke i Matulja po cijeni od 185 kn po osobi.

Po dolasku, kratka šetnja i razgled središta Klagenfurta, glavnog grada austrijske pokrajine Koruška s njegovim nezaobilaznim zaštitnim znakom Lindwurmom, smještenom na Neuer Platzu. Preporučamo šetnju starogradskom jezgrom s brojnim ugostiteljskim objektima, koja je ujedno i idealno mjesto za shopping. U ranijim poslijepodnevnim satima odlazak do parka skulptura Minimundus, na „put oko svijeta“, park gdje su izložene makete svih najznačajnijih građevina svijeta u omjeru 1:25.

minimundus_matulji_tours (5)

Postavljeno je 170 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta. Izgradili su ga profesionalni graditelji modela i visoka tehnička učilišta od izvornih materijala. Najveći je model Bazilike Sv. Petra u Rimu, a najviši CN toranj iz Toronta. Osobito zanimljivi su među ostalima katedrala “Sagrada Familia” iz Barcelone, te Space Shuttle, koji svakog sata demonstrira start uz dim i vatru te se podiže tri metra iznad zemlje.

Po povratku ćemo se kratko zaustaviti uz obalu Vrbskog jezera u mjestu Velden, jednom od mnogih aristokratskih odmorišta i kupališta na obalama austrijskih jezera s pregršt vila uz slobodno vrijeme za šetnju ovim idiličnim mjestom.

Krenite s nama na ”put oko svijeta“ u Klagenfurt i Minimundus i doživite svijet u malom! Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili mail na info@matuljitours.hr

minimundus_matulji_tours (2)

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!