Promo Matulji Tours: Kamo, kuda i kada?

Matulji – Uvijek ste se pitali koja je idealna destinacija za vas i kada putovati. U nastavku ćemo vam objasniti kad je najbolje vrijeme za putovati u pojedine destinacije i zašto!

PROVANSA
Ukoliko ste ljubitelji prirode i polja lavande, PROVANSA je idealna destinacija za vas! Provansa ima ono nešto neuhvatljivo, ono što prelazi zemljopisne i povijesne granice, a to je atmosfera kojom zrači. Proteže se od primorskih Alpi na istoku do doline Rhone na zapadu, otvarajući se pučini Sredozemlja na potezu od Toulona do Rhoninog deltastog ušća. Provansa nikog ne ostavlja ravnodušnim, bio to putnik namjernik ili tek slučajni prolaznik! Najljepši period za posjetiti Provansu je dok je okupana poljima lavande u vrijeme od travnja do lipnja, a idealni polazak u našoj ponudi je 22.6.-27.6.2018.
Program putovanja možete pogledati na ovom linku

VENECIJA
Opće je poznato da je Venecija glavno odredište u vrijeme karnevala, međutim još je jedan događaj obilježio taj prekrasan grad. Festival vatrometa u mjesecu srpnju, jedan je od glavnih atrakcija, laguna prepuna barki, rive prepuni ljudi i svjetlo u noći koji pretvara tu „Staru damu“ u grad iz bajke!
Bilo da ste Veneciju posjetili samo jednom ili bili tamo već bezbroj puta, to je zaista grad koji će vas uvijek s nečim novim iznenaditi i natjerati vas da se ponovo u njega zaljubite…
Preporučamo polazak 14.7.-15.7.2018., a više detalja pogledajte na ovom linku.

SANKT PETERSBURG
Želite naći dobar razlog za nespavanje? Idealna destinacija za vas je Sankt Petersburg, gdje od početka lipnja do sredine srpnja traje razdoblje takozvanih „Bijelih noći“. U to vrijeme se ne spušta noć u uobičajenom smislu, jer je grad od večeri do jutra u sutonu, a jedno vrijeme se čak noć i ne razlikuje od dana. Te noći su postale jedan od najvažnijih turističkih simbola Peterburga.
Jedinstvena atmosfera koja se stvara u razdoblju bijelih noći i tijekom cijelog ljeta prepoznatljiva je u cijelom svijetu.
Idealni polazak je 21.6.-24.6.2018., a program putovanja pogledajte na ovom linku

ISLAND
Posjetite zemlju gdje se ledenjaci i vulkani još uvijek bore za prevlast, krajolike obilježene gejzirima, lavom i vodopadima, gdje je svaki pogled na zaljeve i fjordove prava poslastica za ljubitelje prirode i fotografije. Island je prekrasan u svako doba godine, međutim nešto što nikako ne smijete propustitii je Aurora Borealis! Krenite na putovanje i posjetite Island između listopada i ožujka kako biste vidjeli Auroru Borealis, zelenkasto svjetlo koje se poigrava na nebu u mračno i hladno doba, bez oblaka.
Idealni polazak je 17.10.-21.10.2018, a program putovanja pogledajte na ovom linku

Krenite s nama na putovanje i dopustite čudesnoj prirodi da vas iznenadi svojom ljepotom!

Cjelokupnu ponudu putovanja možete vidjeti OVDJE. Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili mail na info@matuljitours.hr

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!