Promo Matulji torus: Proslavite 1. maj na Plitvičkim jezerima

plitvicka_jezera_slapovi (1)

Agencija Matulji Tours vodi vas na pustolovno putovanje 01. svibnja, po cijeni od 240 kn po osobi sa uključenom ulaznicom, vožnjom panoramskim vlakićem te elektro brodom na jezeru Kozjak. Stoga, dođite, osjetite i doživite djelić iskonske i netaknute prirode.

Matulji – Praznik rada idealna je prilika da se barem na kratko maknete od gradske vreve. Pozivamo vas da ga provedete u nacionalnom parku Plitvička jezera. Dođite u skriveno bogatstvo očuvane prirode, u okruženje zadivljujućih vidika, gdje će igre vode, zelenila i kamena jednostavno očarati svakoga.

Nacionalni park Plitvička jezera, najveći i najposjećeniji hrvatski nacionalni park, sastoji se od 16 jezera koja se svrstavaju u najljepša prirodna bogatstva svijeta i bila bi prava šteta ne posjetiti ih. Agencija Matulji Tours vodi vas na pustolovno putovanje 01. svibnja, po cijeni od 240 kn po osobi sa uključenom ulaznicom, vožnjom panoramskim vlakićem te elektro brodom na jezeru Kozjak. Stoga, dođite, osjetite i doživite djelić iskonske i netaknute prirode.

Za sve informacije i rezervacije pitajte nas na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr.

plitvicka_jezera_slapovi (2)

Promo PodUčkun.net