Promo Matulji Tours: 5 razloga zašto posjetiti Festival čokolade Radovljica

  • zbog degustacije čokolade i čokoladnih proizvoda
  • jer su ovdje okupljeni slovenski i neki od inozemnih proizvođača čokolade
  • jer nudi bogat program za djecu i obitelji
  • zbog odličnih koncerata i kulinarskih predstava
  • jer je to najveći sajam čokoladnih proizvoda u Sloveniji

Čokoljubci….posjetite Radovljicu i kušajte najbolje slastice na Festivalu čokolade u Radovljici – najveći čokoladni ‘event’ u Sloveniji

Za vrijeme festivala čokolade Radovljica se pretvori  u slatki grad. Čokoladarnice i drugi ponuditelji čokoladnih slastica i jela nude najveću ponudu čokolada, čokoladnih jela i čokoladnih slastica u Sloveniji. Čokoladne zalogajčiće posjetitelji mogu kušati u zamjenu za degustacijske kupone. Očekuju vas degustacije, kulinarske radionice, koncerti, dječje radionice i više od 60 čokoladnih štandova. Svake godine organizator posjetitelje iznenadi s nečim novim u programu. Od prošlih godina izdvajamo neke od njih: Guinnessa divovska čokolada, čokoladna modna revija i čokoladni rulet.

Ovaj šarmantni grad će Vas definitivno očarati i svojim položajem, s raznolikom saučuvanom arhitekturom, ali i muzejim i galerijama, kao i drugim atrakcijama. Svaki kutak ovog gradića odiše poviješću, i priča zanimljive priče iz prošlost.

Prije odlaska na festival čokolade posjetiti ćemo Bled, biser slovenskih Alpi. Predahnite uz kavu, blejsku kremnu rezinu (tradicionalnu kremšnitu) ili uživajte u šetnji oko slikovitog jezera na Bledu, vožnji  Pletnom te veslanju do Blejskog otoka (fakultativno) gdje možete prošetati do vrha stepenica, koje nose sreću u ljubavi.. Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću, što će omogućiti ostvarenje vaših želja.

Kada je čokolada u pitanju, teško je reći ne, rezervirajte svoja mjesta za Festival čokolade u Radovljici 13.4.2019. s posjetom Bledu po cijeni od 170 kn po osobi.

Jednodnevni izlet autobusom s garantiranim polaskom iz Rijeke i Matulja J

Dođite i zasladite se i vi!

Program sa detaljima puta možete pogledati na ovom linku

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili na mail info@matuljitours.hr

 

 

error: Content is protected !!