Promo Matulji Tours: Četiri ideje za bijeg u jednom danu!

Pozivamo sve zainteresirane da nam se za informacije i rezervacije jave telefonom 051/ 275 055 ili e-mailom info@matuljitours.hr.

Matulji – Za vas smo odabrali četiri jednodnevna izleta za kraj ljeta, od prirodnih ljepota, uličnog festivala do adrenalinskih i zabavnih parkova za bijeg iz svakodnevnice, a za one najmlađe za ljepši početak nove školske godine. Na vama je da odaberete i iskoristite idealnu zabavu za djecu i odrasle.

ŠPANCIRFEST 26.08.2017. GARANTIRANO! LAST MINUTE 195 kn
Najveći, najveseliji i naraznovrsniji hrvatski festival već je započeo, donoseći vam više od 400 programa, 4 glazbene pozornice, hedonizam u Kraljevskoj zoni, sadržaje za klince i još mnogo, mnogo toga… Krenite s nama zabavljati se, smijati, lutati prepunim varaždinskim ulicama, biti dobre volje i pozitivnog raspoloženja! Pokrenite svoju kreativnost na Špancirfestu i vidimo se u Varaždinu!!

PLITVIČKA JEZERA 24.09.2017. USKORO GARANTIRANO, FIRST MINUTE CIJENA 135 kn
Vodimo vas u najveći, najstariji i najposjećeniji Nacionalni park u Hrvatskoj. Bez obzira ako ste već posjetili Plitvice, ili je ovo vaš prvi put, zasigurno će vas oduševiti! U pratnji vodiča razgledati ćemo park pješice i vlakićem, povesti se elektrobrodom po jezeru Kozjak, uživati ćete u kristalno modrozelenoj boji i vodopadima… Otputujte na jedan dan u prirodu, udahnite svježi zrak i napunite baterije!!!

GARDALAND 09.09.2017. FIRST MINUTE CIJENA 180 kn
Brojimo još malo do zadnjeg noćnog Gardalanda! Posjetite omiljeni zabavni park za djecu i odrasle koji nudi brojne atrakcije i NOVO 2017!!! SHAMAN – novi virtualni rollercoaster!! Ne propustite priliku za više sati zabave, adrenalina, avanture, fantazije i predstava, sve još ljepše pod zvjezdanim nebom!

MINIMUNDUS I PYRAMIDENKOGEL 02.09.2017. USKORO GARANTIRANO!! LAST MINUTE CIJENA 165 kn
Put oko svijeta u jednom danu?? Moguće je, u Minimundusu – čudesnom zabavnom svijetu minijatura uz najpoznatije građevine svijeta. Doživite prekrasan pogled na jezero Wörthersee sa vrha Pyramidenkogel tornja, a za one najhrabije preporučamo spuštanje sa vidikovca toboganom… Idealna zabava za djecu i odrasle za super početak nove školske godine!! Doživite svijet u malom i otputujte svijetom u jednom danu!!!!

Pozivamo sve zainteresirane da nam se za informacije i rezervacije jave telefonom 051/ 275 055 ili e-mailom info@matuljitours.hr.

Našu ostalu ponudu možete pogledati na www.matuljitours.com.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!