Promo Matulji Tours: Doživite svijet u malom – Minimundus!

Krenite s nama na „put oko svijeta“ u Klagenfurt i Minimundus i doživite svijet u malom!

Matulji – Pozivamo vas da se pridružite našem GARANTIRANOM jednodnevnom izletu u Klagenfurt, Minimundus i Pyramidenkögel 1. rujna, s polaskom iz Rijeke i Matulja po cijeni od 185 kn po osobi.

Po dolasku, kratka šetnja i razgled središta Klagenfurta, glavnog grada austrijske pokrajine Koruška s njegovim nezaobilaznim zaštitnim znakom Lindwurmom, smještenom na Neuer Platzu. Preporučamo šetnju starogradskom jezgrom s brojnim ugostiteljskim objektima, koja je ujedno i idealno mjesto za shopping. U ranijim poslijepodnevnim satima odlazak do parka skulptura Minimundus, na „put oko svijeta“, park gdje su izložene makete svih najznačajnijih građevina svijeta u omjeru 1:25. Postavljeno je 170 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta.

Po povratku ćemo se zaustaviti kod veličanstvenog vidikovca Pyramidenkögel, visine 104 metra, sagrađen 2013.g. i najviši je drveni vidikovac na svijetu, s kojeg se pruža prekrasni 360º panoramski pogled na jezero, grad Klagenfurt i okolicu. Do samog vrha dolazi se liftom, a kroz središnji dio vidikovca ugrađen je vijugavi tobogan s kojim se možete spustiti s vrha platforme do podnožja vidikovca!

Krenite s nama na „put oko svijeta“ u Klagenfurt i Minimundus i doživite svijet u malom!!

Cjelokupnu ponudu putovanja možete vidjeti OVDJE. Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili mail na info@matuljitours.hr

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!