Promo Matulji tours: Duži boravak u Gardalandu za 180 kuna

gardaland_novo_matulji_tours_2016 (1)

Samo za vas Gardaland pod atraktivnim nazivom ˝White night˝/˝Notte Bianca˝ od 180 kuna na sve prijave do 06. lipnja ili do popunjenja mjesta na akciji.

Matulji – Doživite Gardaland pod lampama i uživajte u svim atrakcijama dugo u noć. Naime, 18. lipnja Gardaland otvara vrata svim svojim posjetiteljima željnim zabave duže od ostalih, za one kojima nikad nije dovoljno adrenalina. Samo za vas Gardaland pod atraktivnim nazivom ˝White night˝/˝Notte Bianca˝ od 180 kuna na sve prijave do 06. lipnja ili do popunjenja mjesta na akciji.

gardaland_novo_matulji_tours_2016 (2)

Vodimo vas na čarobno putovanje prepuno mašte, adrenalina i zabave za sve uzraste. Provedite nezaboravan vikend s produženim boravkom u Gardalandu sve do 1 sat iza ponoći. Cijena ulaznice je 27 eura i plaća se na licu mjesta, a za mališane do 1 metra visine ulaz je besplatan.

Polazak turističkim autobusom s Trga bana Jelačića u 6 sati, polazak iz Matulja u 6:20 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do zabavnog parka Gardaland. Povratak za Rijeku i Matulje u cca. Jedan sat poslije ponoći.

Nudimo vam slobodno vrijeme za cjelodnevni boravak u omiljenom zabavnom parku za djecu i odrasle koji nudi brojne atrakcije: BLUE TORNADO – COLORADO – LETEĆI OTOK – ČAROBNO BRDO – AVANTURA – KUĆA MAGIJE – RAMSES – MAMUT – SEKVOJINA AVANTURA – SLOBODNI PAD – RAPTOR i od ove godine novo u ponudi KUNG FU PANDA ACADEMY!

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaše pozive – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051/275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr i otputujte s nama na nezaboravno putovanje u svijet zabave i mašte…

gardaland_novo_matulji_tours_2016 (3)

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!