Promo Matulji Tours: First minute – 6 ideja za putovanje!

Zbog velikog interesa izlete repriziramo, požurite rezervirati svoje mjesto i otkrijte ljepote susjednih nam zemalja uz agenciju Matulji tours. Na svim polascima aktualna je first minute cijena do 10.07.17. ili do popunjena mjesta na akciji…

Matulji – Prošle subote imali smo fenomenalan provod u noćnom Gardalandu isprobali smo sve rollercoastere, odgledali fenomenalne predstave, poigrali se u dječjem svijetu, posjetili 4D kino i na kraju se do kasnih noćnih sati isplesali uz fenomenalnu produkciju talijanskog Radia 102,00 te najbolje Dj-e iz Italije.

Nedjelju smo proveli u nešto mirnijem ali ne i manje uzbudljivijem izletu. Posjetili smo Arboretum u Volčjem potoku, gdje su stariji uživali u cvijeću i prekrasno uređenom parku dok su najmlađi proveli se u fenomenalnom Dino parku. Popodnevne sate neki su proveli u Ljubljani a neki u zoološkom vrtu uz slona, žirafe, lavove i sve druge egzotične životinje.

Osim što smo posjetili Gardaland i Arboretum, naše izletnike oduševio je Bled, Bohinj i kanjon Vintgar. Prvo smo otišli do Kanjona, prošetali, oduševili se ljepotama koje samo priroda može izazvati! Nakon toga nastavili smo put Bleda koji oduševljava svojim izgledom, krase ga jezera, Stari Grad i naravno neodoljive kremšnite koje jednostavno morate probati! Nakon uživanja na Bledu, produžili smo do Bohinja gdje smo obukli svoje badiće i okupali se u jezeru. Naši najmlađi bili su presretni, ali i stariji su uživali.

Zbog velikog interesa izlete repriziramo, požurite rezervirati svoje mjesto i otkrijte ljepote susjednih nam zemalja uz agenciju Matulji tours.

Na svim polascima aktualna je first minute cijena do 10.07.17. ili do popunjena mjesta na akciji…

U ponudi imamo:
GARDALAND 22.07. / 05.08 / 15.08. / 09.09. / 30.09. / 28.10.
first minute cijena po osobi: 180 kn

BLED, BOHINJ I KANJON VINTGAR 13.08.
first minute cijena po osobi: 170 kn

ARBORETUM I ZOO LJUBLJANA 27.08.
first minute cijena po osobi: 130 kn

ARBORETUM I LJUBLJANA 27.08.
first minute cijena po osobi: 130 kn

KLAGENFURT, MINIMUNDUS I PYRAMIDENKÖGEL 02.09.
first minute cijena po osobi: 165 kn

PODZEMNA PUSTOLOVINA I MOZIRSKI GAJ 23.09.
first minute cijena po osobi: 160 kn

Uskoro i programi za Špancirfest, Plitvička Jezera…

Ostalu našu ponudu pogledajte na linku: http://www.matuljitours.com/ . Sa zadovoljstvom očekujemo vaše pozive – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051/ 275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!