Promo Matulji Tours: First minute adventski jednodnevni izleti

U nastavku teksta provjerite koji su sve izleti u ponudi po posebnoj cijeni!!!

Matulji – Zbog idilične zimske atmosfere koja usprkos hladnoći odiše toplinom prekrasnih božićnih unikatnih ukrasa te bogate gastronomske ponude, svake godine za vas organiziramo brojne jednodnevne izlete kako bi uživali u tim čarobnim trenucima.

Iskoristite najviše od svake destinacije, iskoristite svaki kutak i svako mjesto – možda vas najveća pustolovina očekuje tamo gdje se najmanje nadate.
U ponudi imamo:

ADVENT GRAZ I ČOKOLADNA AVANTURA 25.11.2017.
Uronite u Zotterov čokoladni svijet i oduševite svoje nepce s više od 100 vrsta čokolada. Posjetite Graz i kušajte najbolje čokolade svijeta po first minute cijeni od 220 kn po osobi.

ADVENT U ZAGREBU I BOŽIĆNA BAJKA SALAJ 03.12. / 17.12.2017.
Zagreb je jedan od naljepših gradova za vrijeme adventa, od sredine studenoga do početka siječnja trg se pretvara u čarobne božićne tržnice. Uživajte u idili po first minute cijeni od 140 kn po osobi.

ADVENT BLED, RADOVLJICA I LJUBLJANA 09.12. / 23.12.2017.
Uživajte u zimskoj čaroliji prekrasno uređenih ulica i trgova , posjetite Bled i Ljubljanu, te kušajte najblje čokoladne slastice u Radovljici, po first minute cijeni od 160 kn po osobi.

ADVENT KLAGENFURT I VELDEN 09.12 / 16.12.2017.
Adventsko putovanje u Klagenfurt – romantični gradić podno Alpi i posjet najvećem plivajućem adventskom vijencu na samom jezeru u Velden. Austrija je idealna destinacija za uživati u zimskim danima i šetati ukrašenim ulicama, first minute cijena po osobi od 165 kn po osobi.

ADVENT NA AUSTRIJSKIM JEZERIMA 16.12.2017.
Romantični adventski ugođaj u austrijskoj regiji Salzkammergut. Doživite slikovite gradiće Hallstatt, St. Gilgen i St. Wolfgang i uživajte u neodoljivim austrijskim slasticama i mirisu kuhanog vina. Posjetite predivna austrijska jezera u zimskom ogrtaču po first minute cijeni od 260 kn po osobi.

*first minute cijene aktualne do 30.10.2017.

Programe jednodnevnih izleta pogledajte na ovom linku

Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – informacije i rezervacije na 051 275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr i otputujte s nama na nezaboravno putovanje.

Vaš Matulji Tours

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!