Promo Matulji Tours: Garantirani polazak za Gardaland!

gardaland_logo_matulji_tours

Doživite i vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju vas još brojne atrakcije kao što su: leteći otok, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, čarobno drvo, plavi tornado, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, brojne parade i show predstave…..NAJVEĆI HIT U GARDALANDU X-RAPTOR – adrenalinska vožnja!

Matulji – I ove godine agencija Matulji Tours vodi vas u čarobni svijeta zabave – nemojte propustiti nezaboravan provod u Gardalandu, 22. lipnja – garantirani polazak po cijeni od 200 kn po osobi.

gardaland

Polazak je u 06.00 iz Rijeke; 06.20 iz Matulja. Ulaznica za Gardaland iznosi 26 eura, a za djecu do 1 metra visine ulaz je besplatan. Dužim boravakom u Gardalandu produžite zabavu i uživajte u nezaboravnim noćnim vožnjama sve do 23.00 sata.

Doživite i vi nezaboravan svijet u Dolini kraljeva, svijetu gusara, brzacima prašuma. Čekaju vas još brojne atrakcije kao što su: leteći otok, šalice koje se okreću, vlak Gardaland Express, grad Divljeg zapada, arapski suk, čarobno drvo, plavi tornado, vrtuljak Ikarus, svemirska vrtoglavica, najluđa kuća na svijetu, viteški turniri, brojne parade i show predstave…..NAJVEĆI HIT U GARDALANDU X-RAPTOR – adrenalinska vožnja!!

Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na matulji-tours@ri.t-com.hr i otputujte s nama na nezaboravno putovanje u svijet zabave i mašte….

Vaš Matulji Tours

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!