Promo Matulji Tours: Graz i čokoladna avantura po cijeni od 200 kn!

zotter cokolada (2)

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili na mail info@matuljitours.hr.

Matulji – Kada je čokolada u pitanju, teško je reći ne. Upravo iz tog razloga pozivamo vas da rezervirate svoja mjesta i posjetite jednu od najboljih i najpoznatijih tvornica čokolade „Zotter“. Polazak je 15. travnja iz Rijeke i Matulja po cijeni od 200 kn za sve prijave do 15. ožujka, ili do popunjenja mjesta na akciji. Nakon toga redovna cijena od 240 kn.

San svakog djeteta je izgubiti se barem na jedan dan u tvornici čokolade. Jeste li ikad sanjali o tome da imate na raspolaganju onoliko čokolade koliko možete poželjeti i da je možete jesti dok vam ne dojadi? Taj se san može ostvariti! Posjet tvornici čokolade Zotter u mjestu Riegersburg izgleda upravo tako, zapravo još i bolje, jer ne možete ni zamisliti sve okuse čokolada koji se nude, čak preko 100 vrsta: tamna, bijela, sa šampanjcem, malinama, maslinama, čilijem, mentom… u raznim oblicima, okusima i agregatnim stanjima. Posjet tvornici čokolade započinje kratkim filmom o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, nakon kojeg posjetitelji uživaju u izuzetno zanimljivoj ruti nazvanoj Schokoladen Theater. Svaki posjetitelj dobiva keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa, te je program obilaska tvornice za posjetitelje tako genijalno isplaniran da će vam pružiti i ogromnu količinu informacija i saznanja o kakaovcu i čokoladi.

Poslije tvornice čokolade Zotter odlazimo do Graza, gdje ćemo prošetati gradom koji obiluje tradicionalnim modernim ulicama i vrhunskim atrakcijama poput gradske ljepotice Landhaus, velebne gradske vijećnice i glavnog gradskog trga.

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili na mail info@matuljitours.hr.

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!