Promo Matulji Tours: Happy birthday Gardaland!

gardaland_happy_birthday (1)_01

Baš taj dan i vi imate rođendan? Proslavite ga u Gardalandu!! Poklanjamo GRATIS izlet osobama rođenim 23.07. Povedite prijatelje, a mi ih nagrađujemo akcijskom cijenom od 180 kn po osobi, javili su iz Matulji toursa.

gardaland_happy_birthday (2)_01

Proslavite rođendan Gardalanda 23. srpnja, s produženim boravkom sve do 1 sat iza ponoći. Doživite Gardaland pod noćnim svjetlima i uživajte u svim atrakcijama dugo u noć. Redovna cijena po osobi je 200 kuna.

Baš taj dan i vi imate rođendan? Proslavite ga u Gardalandu!! Poklanjamo GRATIS izlet osobama rođenim 23.07. Povedite prijatelje, a mi ih nagrađujemo akcijskom cijenom od 180 kn po osobi.

Vodimo vas na čarobno putovanje prepuno mašte, adrenalina i zabave za sve uzraste. Cijena ulaznice je 27 eura i plaća se na licu mjesta, a za mališane do 1 metra visine ulaz je besplatan.

gardaland_happy_birthday (3)_01

Nudimo vam slobodno vrijeme za cjelodnevni boravak u omiljenom zabavnom parku za djecu i odrasle koji nudi brojne atrakcije: BLUE TORNADO – COLORADO – LETEĆI OTOK – ČAROBNO BRDO – AVANTURA – KUĆA MAGIJE – RAMSES – MAMUT – SEKVOJINA AVANTURA – SLOBODNI PAD – RAPTOR, OLIVION i od ove godine novo u ponudi KUNG FU PANDA ACADEMY!

Sa zadovoljstvom očekujemo Vaše pozive – pitajte nas za informacije i rezervacije na telefon 051/275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr i otputujte s nama na nezaboravno putovanje u svijet zabave i mašte…

Promo Matulji tours

error: Content is protected !!