PROMO MATULJI TOURS – Jednodnevni izleti za opušteni početak školske godine

Cjelokupnu ponudu putovanja možete vidjeti OVDJE. Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili  mail na info@matuljitours.hr

Matulji – Kako biste školarcima olakšali povratak u školske klupe, pozivamo vas da nam se pridružite na jednom od naših jednodnevnih izleta u rujnu!

Za vas organiziramo  jednodnevni izletu u Klagenfurt, Minimundus i Pyramidenkögel 7. 9. 2019., s polaskom iz Rijeke i Matulja po cijeni od 185 kn po osobi.

Po dolasku, kratka šetnja i razgled središta Klagenfurta, glavnog grada austrijske pokrajine Koruška s njegovim nezaobilaznim zaštitnim znakom Lindwurmom, smještenom na Neuer Platzu. Preporučamo šetnju starogradskom jezgrom s brojnim ugostiteljskim objektima, koja je ujedno i idealno mjesto za shopping. U ranijim poslijepodnevnim satima odlazak do parka skulptura Minimundus, na „put oko svijeta“, park gdje su izložene makete svih najznačajnijih građevina svijeta u omjeru 1:25. Postavljeno je 170 minijaturnih građevina iz pedeset država svijeta.

Po povratku ćemo se zaustaviti kod veličanstvenog vidikovca Pyramidenkögel, visine 104 metra, sagrađen  2013.g. i najviši je drveni vidikovac na svijetu, s kojeg se pruža prekrasni 360º panoramski pogled na jezero, grad Klagenfurt i okolicu. Do samog vrha dolazi se liftom, a kroz središnji dio vidikovca ugrađen je vijugavi tobogan s kojim se možete spustiti s vrha platforme do podnožja vidikovca! Krenite s nama na „put oko svijeta“ u Klagenfurt i Minimundus i doživite svijet u malom!!

Ljubitelje prirode vodimo u opuštajuću atmosferu Bleda, Bohinja i kanjona Vintgar 14.9.2019. sa polascima iz Rijeke i iz Matulja!

Kanjon Vintgar naše je prvo odredište, gdje su još davne 1893.godine izgrađene drvene staze, galerije i mostovi za pješake. Staza je dugačka 1600 metara te je idealna za uživanje u očaravajućoj ljepoti prirode. Nakon Vintgara, krećemo prema Bledu, biseru slovenskih Alpi, kojeg okružuju visoki planinski vrhunci. Na Bledu se zabavite u individualnim programima: dvorac iz 11. Stoljeća na vrhu litice iznad Bledskog jezera s muzejom, restoranom i vinskim podrumom, vožnja tradicionalnim čamcem – PLETNOM po jezeru sve do BLEDSKOG OTOKA na kojem se nalazi barokna CRKVA SV. MARIJE. Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću, a na kraju se okrijepite blejskom kremnom rezinom (tradicionalnom kremšnitom ). Slijedi nastavak do Bohinja koji će vas oduševiti svojom divljom ljepotom. Idealan je za opuštene šetnje ili vožnje biciklom oko jezera te vožnje brodom.

Cijena izleta iznosi 190 kn po osobi.  Nemojte propustiti priliku za opuštanjem!!

Cjelokupnu ponudu putovanja možete vidjeti OVDJE. Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili  mail na info@matuljitours.hr