Promo Matulji Tours – Mjesec Francuske do 15.10.2019. – prigodni popusti i ponude

U ‘mjesecu Francuske’ iskoristi posebne pogodnosti i putuj povoljnije…

Matulji – Obavještavamo sve naše klijente, ali I onne koji će tek postati o akciji ‘Mjeseca Francuske’ koja traje do 15. listopada, tijekom kojeg navedene programe za destinacije u Francuskoj možete rezervirati po akcijskim cijenama.

Fascinantna Francuska je među najpopularnijim zemljama na svijetu, jedna je od najrazvijenijih turističkih zemalja koja udomljuje najpopularnije destinacije. Kroz raznoliki pejzaž, od prekrasne Azurne obale i njenih šarmantnih gradova do modernih i velikih skijališta, Francuska će vas šarmirati. To je zemlja romantike, vrhunske gastronomske ponude i zapanjujućih prirodnih i kulturno-povijesnih ljepota koji i dalje inspiriraju turiste i umjetnike diljem svijeta.

Putujući Francuskom primijetiti ćete da svaka regija ima specifičnu arhitekturu, običaje, gastronomiju i prirodne ljepote, ali ćete u toj različitosti moći pronaći i nešto zajedničko i, koliko god zemlja bila prostrana i koliko god regija obuhvaćala, ipak se posvuda provlači poznati francuski šarm i radost življenja – Joie de Vivre. U Francuskoj oduvijek postoji jako izražena ljubav prema prirodi i prirodnom, možda su baš iz tog razloga francuski sirevi tako ukusni, francuskim vinima ne možete odoljeti, arhitektura je tako dobro planirana i očuvana, a prirodne su ljepote u punom sjaju.

Pregled naših aktualnih putovanja u Francusku potražite na našoj web stranici. Odaberite city break putovanje avionom u Pariz i Disneyland ili autobusom u Provansu. Odaberite jedno od putovanja u Francusku, meku svjetskog turizma. Bilo da se radi o posjeti glavnom gradu Parizu ili turi autobusom, Francuska će svakom posjetitelju pružiti nešto posebno.

Važna napomena; cijene putovanja zrakoplovom uključuju zrakoplovne pristojbe!

PARIZ CITY BREAK – link

PARIZ I DISNEYLAND CITY BREAK – link

PARIZ CITY BREAK ZA NOVU GODINU – link

ADVENT NA AZURNOJ OBALI – link

NOVA GODINA U BORDEAUXU – link

NOVA GODINA NA AZURNOJ OBALI – link

LA BELLE BORDEAUX – link

PROVANSA

Povodom akcije „Mjeseca Francuske “ koja traje do 15.10.2018. zadovoljstvo nam je predstaviti i ponudu skijanja u Francuskoj kao i posebne pogodnosti. Francuska alpska skijališta nedaleko od Mont Blanca nalaze se na nadmorskim visinama od 1700 do 3000 m. To im pruža ne samo spektakularne vidike, nego i pouzdane vremenske i snježne uvjete. Smještaj je neposredno na skijaškim stazama, pa će strastveni skijaši maksimalno uživati u atraktivnim i dobro uređenim spustovima. Teško je nabrojati sve razloge za odabir zimskog odmora u Francuskoj. Skijaške staze odgovaraju svim stupnjevima znanja, a primjerene su i obiteljima, dobar sustav skijaških karata omogućuje skupljanje kilometara i kilometara uživanja na snijegu, raznovrsna ponuda smještaja zadovoljit će svakoga, obilje dodatnih sadržaja, dobar apres-ski i noćni provod, povoljni, a istovremeno pomno birani paket aranžmani, neki su od brojnih razloga. Nudimo vam 7% popusta na objekate označene s „Francuska á la carte“ za uplate do 1.10.2018., te pogodnost na bazi najma apartmana kod destinacija Vars i Risoul – besplatan prijevoz za 1 osobu po destinaciji u terminu 5.1.-12.1.2018.
Za sve detaljnije informacije slobodno nam se obratite telefonom 051/275 055 ili mailom info@matuljitours.hr

U ‘mjesecu Francuske’ iskoristi posebne pogodnosti i putuj povoljnije…

Promo PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net