Promo Matulji Tours: Ne propustite jednodnevni izlet u Logarsku dolinu

Logarska dolina zaista je pravo mjesto gdje možete otpustiti sve kočnice i prepustiti se prirodi, a njezine nestvarne prirodne ljepote pamtiti ćete još dugo….

Matulji – Putnička agencija Matulji Tours poziva vas na jednodnevni izlet u LOGARSKU DOLINU 22. rujna s polaskom iz Rijeke i Matulja po cijeni od 220 kn po osobi.

Ova alpska ledenjačka dolina u Kamniškim Alpama, oblikovana od glečera još za vrijeme ledenog doba, mami sve više posjetitelja u bilo koje godišnje doba. Prosječna nadmorska visina ovdje je 750 metara, dok vrhovi koji vas okružuju sežu i do divovskih 2 tisuće metara. Dolina je dugačka 7 kilometara i široka do 250 metara te je podijeljena na tri dijela. Prvi se naziva Log i karakterizira ga vlažan donji travnati teritorij, Plest je središnji šumoviti dio, dok onaj uzvišeni dio doline nosi naziv Kot i diči se šumovitim šljunčanim dijelovima. Ovo zaista bajkovito i posebno mjesto ima pregršt prirodnih ljepota, a mi ćemo prošetati parkom uz stručno vođenje i posjetiti slap Rinka, jedan od najvećih na području Slovenije. Poseban je po tome što voda iz slapa teče kroz minijaturne stijene u obliku malih slapova i brzaca sve dok se ne pretvori u veličanstven slap visine 90 metara koji u svom padu tvori amfiteatralni bazen.

Logarska dolina zaista je pravo mjesto gdje možete otpustiti sve kočnice i prepustiti se prirodi, a njezine nestvarne prirodne ljepote pamtiti ćete još dugo….

Za sve informacije i rezervacije pitajte nas na telefon 051 275 055 ili pošaljite mail na info@matuljitours.hr

Promo PodUčkun.net