Promo Matulji Tours: Otkrijte čarobni jug Italije

amalfi-coast-2-1_01

Kompletan program putovanja možete vidjeti OVDJE. Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili mail na info@matuljitours.hr.

čarobni-jug-italije-mondo_01

Matulji – Oduvijek ste željeli posjetiti gradove kao što su Napulj, Pompeji, Sorrento, Capri?? Nudimo vam jedinstvenu priliku da vam se želja ostvari i da proljetne dane iskoristite za posjet čarobnom jugu Italije…

‘ Vedi Napoli e poi muori ‘ ili ‘ Vidi Napulj i umri ‘ rekli bi Talijani, pogotovo Napuljci. Koliko god se ova izjava čini pretjeranom pored silnih ljepota svijeta, vrijedi vidjeti što je toliko zanimljivo u ovom temperamentnom gradu.

Posjetite Pompeje – arheološko nalazište, najpoznatije i najbolje očuvano iz doba antičkog Rima, grad koji je potpuno uništen snažnom erupcijom Vezuva 1979. godine te je ostao konzeviran pod debelim slojevima pepela i slučajno otkriven stoljećima kasnije.

Otputujte na Capri, ‘otok ljubavi’ i kušajte talijanski bella vita u najizvornijem obliku, uživajte u Sorrentu i njegovoj prelijepoj arhitekturi, isprobajte famozni limoncello i prepustite se šarmu južne Italije.

tour-amalficoast_big_01

Krenite s nama prema Napulju i obali Amalfi, te uz zanimljiv program od 4 dana, posebnu ponudu od 1.990 kn po osobi i garantirani polazak 12.05.2016. avionom iz Trsta, dobit ćete sve to odjednom – Napulj, grad koji osvaja autentičnim talijanskim duhom i poznatom gastronomijom, fascinantni arheološki i uzbudljivi prirodni lokaliteti, jedna od najljepših obala u Mediteranu – Costa Amalfitana sa Amalfijem i sa prekrasnim Ravellom…jug Italije koji očarava, Italiju koja je bučna, šarena, puna kontrasta, ponekad konfuzna, a istovremeno tako zavodljiva…Dopustite da vas jug Italije zavede!

Kompletan program putovanja možete vidjeti OVDJE. Sa zadovoljstvom očekujemo vaš poziv – informacije i rezervacije na telefon 051 275 055 ili mail na info@matuljitours.hr

Promo PodUčkun.net